Near Field FAR FEEL TRNSFORMATION CODE

B

banda111

Guest
Hi, i ir projektu N2FF 3-D in MatLab, jebkurš varētu man palīdzēt ......!!!!! i būs thankfull

Vai Jums ir piekļuve Salivans ir FDTD grāmata? Attiecībā uz šo kodu ir tur. Man nav kādreiz rakstisku tuvu-to-tālu lauka transformāciju vai es vēlētos nosūtīt jums to. Ja Jūs iedodiet man savu e-pasta adresi, es, iespējams, varētu jums nosūtīt whatevermaterials esmu. -Tip

Standarta metodes, jūs varat izmantot jebkuru no trīs mācību grāmatas. - Taflove - Sullivan - Kunz un Luebbers (meklējot google ar iepriekš minēto un FDTD nosaukumi būtu jums saites uz grāmatām) Lai precīzāka, metode ielūkoties http://www.eecs.wsu.edu/ ~ schneidj / žurnālā. html un lejupielādēt darbu: # DJ Robinson un JB Schneider, "Par izmantošana ģeometriskā vidējā in FDTD Near-to-Far-Field transformācijas," IEEE Trans. Antenas Propagat. vol. 55, nē. 11, lpp 3204-3211, 2007. (336 kB PDF failu.) PS. Neuzticos kodu Sullivan grāmata. Ir vairākas kļūdas (dažviet pat nav apkopot). Bez tam nav viegli mainīt savu kodu. Writing savu kodu no nulles, ir iespējams ātrāk.

kāds lūdzu man palīdzēt ... Es būtu pateicīgs, ja kāds varētu palīdzēt sūtīt man tuvu-to-tālā lauka transformāciju MatLab kodu.

Vai jūs kādreiz esat mēģinājuši Huygens principā būtu darbi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back