Neapturot LCD ekrānu

N

natasie

Guest
hey guys lūdzu, es gribu zināt, kā lai apturētu LCD ekrānu. , LCD komandu reģistrā, nekas teikts par pauzēm ekrānu. ir tur anyway, ka tad, kad P1.1 ir augsts mans LCD būs redzams "HALLOWETH lai top Tavs vārds", un tiek apturēta uz ekrāna ti paradis rakstīt atkal un atkal un atkal. un kad P1.1 ir zems, tas būs skaidrs. lūdzu, palīdziet man ar vienkāršu kodu. paldies

Es domāju, ka jums ir nepieciešams ievietot Dummy cilpu pēc rakstīšanas uz LCD. Lelle cilpa ir cilpa, kas neko nedara, bet patērē kādu laiku, tāpēc lietotājam ir pietiekami daudz laika, lai atpazīt ziņu uz ekrāna. Izmantot divus vai vairākus Nested cilpas, patērēt vismaz 1-2 sekundes starp secīgiem LCD ziņojumiem.

LCD rāda tos pašus datus, kamēr jūs sūtīt jaunu komandu, kas jums atsaukties uz, šķiet, ir vairāk par kodu plūsmu nekā LCD pati. Jūs varat izmantot karodziņu, piemēram value_shown, iestatiet to uz 0, kad dati ir mainījušies, un displejs ir jāatjaunina, un pēc tam iestatiet to uz 1 tā, ka displejs nav atjaunināta, kamēr ir pieejami jauni dati. [Sintakse = c] tajā pašā laikā (1) {if (value_shown!) {/ / Lietotu LCD rutīnas šeit value_shown = 1;} / / ja dati izmaiņas citā daļā kodu, tad kas value_shown = 0;} [/ sintakse ] Alex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back