nav pirkstus WCDMA RAKE RECEIVER?

A

amitdegada

Guest
HI! Lūdzu kāds paskaidrojiet man, cik daudz numurs pirkstiem (vismaz), i vajadzētu izmantot WCDMA RAKE RECEIVER simulācijas ar pienācīgu paskaidrojumu? Es domāju, ka in IS95 3 pirksti tiek izmantotas, esmu dzirdējis, ka WCDMA mums ir jāizmanto 9 pirkstiem. tas tā?

Sveiki Amitdegada, es domāju, ka atbilde uz jūsu jautājumu ir: pirkstu skaits ir atkarīgs no kanāla. Ļaujiet man mēģināt paskaidrot: diskrēta laika impulsīvs atbildes kanāls varētu tikt veidota ar galīgo summu, h (n) = Σ Ai * δ (tn * Ti) i = 1 ... M, Ai komplekss pieskarieties un Ti i-ceļš kavēšanās, ja katrs komplekss krāna vērtību Ai apraksta vienu izplatīšanās ceļš no TX uz RX. Tādēļ es domāju, ka jūs varat izvēlēties RAKE ar maksimālo skaitu pirkstiem ir vienāds ar skaitu, krāni M izmantoja, lai kanāls: patiesībā uzskatot, ka galvenā iezīme RAKE PS ir spēja izmantot multipath tuning katru pirkstu uz viena veida, tas ir nevērtīgs, izmantojot lielāku skaitu. Gluži pretēji, ja kanāls ir N "galveno" ceļu pāri M krānu (piemēram, ceļus, ko raksturo abs (Ai),>> nekā citi) varētu būt pietiekams limits RAKE pirkstiem numuru N, tādējādi samazinot sarežģītību rēķina nedaudz zemāku veiktspēju. Regards Mowgli

Paldies par informāciju ..... Vai jūs, lūdzu izcelt par kanālu TAP, i dont ir jēdziens skaidri. Ieteikt jaunus grāmatu vai materiālus, kas ......

"Krāna" attiecas uz katru "elements", mēs dodam viens otram secīgi veido FIR filtru, kas pārstāv radiostaciju. (Es ceru, ka jūs zināt, ka mēs varam pārstāvēt FIR impulsa / frekvences uz spēli kanāls). Tā kā Flat fedings mums ir tikai vājināšanās (salīdzināmajās vājināšanās, faktiski), vienu pieskārienu FIR pietiek, varbūt krānu -1 apzīmē kādu zaudējumu signālu, kas iet caur to -------------- ------------------------------------- groups.yahoo.com / grupas / telecom_research

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back