Nav modeļa nosaukumu, kas CDF un Vsource

J

jing.tutallinn

Guest
Es izveidota sprieguma avotu, paraugu (ko sauc par vsrc), pamatojoties uz standarta sprieguma avotu modelis (vsource), kas ritms. Es gribu to izmantot savā Monte Carlo analīzi. Bet tur nav modeļa nosaukuma CDF ar vsource, lai mans jaunais modelis nevar atrast,. SCS failu. ja netlist ir izveidots, sprieguma avotu manā circuit vienmēr ir izveidots, pamatojoties uz vsource: sad: kāds var man palīdzēt?.

Ir jābūt primitīvi (analogLib vsource rēgs) Ņemot vērā Jūsu analogLib .

paldies jā, ir primitīvas skats manā analoglib un es izmantoju simbols analoglib. bet es gribu, lai izveidotu jaunu, pamatojoties uz to, jo man ir nepieciešams, lai modelētu savu shēmu ar parametru izmaiņām šo sprieguma avotiem, izmantojot Monte-Karlo analīzi. nav modeļa nosaukums tukša CDF ar simbolu, lai es varētu ievades savu jauno modeli vārdu tur un mana sprieguma avotu gadījumos tiks izveidota bāze par modeli analoglib. Es gribu to, kas jāizveido, pamatojoties uz manu modeli.

Es domāju, ka vajadzētu strādāt, ja nokopēsit pilnu analogLib vsource hierarhiju (visi vajadzīgie šūnu viedokļi, piemēram, shematiski , simbolu, spoks ) uz savu bibliotēku , ar cits nosaukums [V /], es gribētu ieteikt. Tad tas būtu iespējams mainīt modeļa nosaukumu CDF. Tas nedarbojas, ja jūs uzturēšanās analogLib .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back