T
tiwari.sachin
Guest
Sveiki Es esmu, izmantojot DAC ar 5 V atsauci, tā produkcija atšķirsies no 0-5V man ir nepieciešams braukt motoru, kas nepieciešama 0-10V. Es joprojām nav pārliecināts par to, cik lielā mērā pašreizējo motoru būtu nepieciešams. Zinās, ka, rīt, bet no klientiem tech persona, ka tā būs zem 1.5amps atsauksmes. Tagad problēma ir, kāda veida ķēdes man vajadzētu izmantot, nav apgriežot pastiprinātājs ar gūt 2, spriegums doubler vai DC-DC palielināt pārveidotāju. DC-DC pārveidotājs varētu nebūt viens, ka man vajadzētu izmantot, iemesls ir lielākā pārveidotāji ir min sprieguma prasības un mehānisko prasa sprieguma, sākot no 0V (nevis 0,01 v min) Just nav apgriežot pastiprinātājs ar pastiprinājumu 2, nav pārliecināti, no slodzes (motoru), var būt dažas atsauksmes. Sprieguma doubler, es neesmu pārliecināts, cik daudz es varu paļauties uz to. Pat pēc visa lieta ir paredzēts, izejas spriegums, lai mainītu ar slodzi. Es parasti konstatē, ka bez kravas produkcija ir precīza, bet ar slodzes ir variācijas par 10%. Es zinu, tas ir atkarīgs no slodzes izturība. Vai kāds viesa nelielu skaidrību par šo un to, kā es varu strādāt ar šiem jautājumiem. Es jums sīkāku informāciju par motora tipa un tā īpašībām, ko rīt. Sveicieni Sachin