Nav iespējams paaugstināt spriegumu līdz samontētas sastāvdaļas

A

ananth

Guest
Sveiki visiem,
Es cenšos izmantot LTC3440 buks / palielināt regulators IC uz manu PCB kuģa strādāt ar PIC kontrolieris.

Padome montē kāds cits strādā tikai naudas sodu, bet viens es cenšos apkopot nav.Es atklāju, ka regulators nebija dod man vēlamo rezultātu.

Tagad es esmu tikai mēģina izmantot regulatoram tā pamata pieteikuma veidlapā norādīti datu lapā, un tas joprojām nedarbojas, neskatoties uz visiem komponentiem ir tas pats no iepriekšējās pulcēšanās un valde to pašu too.(Vai man absolūti nepieciešams vadīt slodzi ar o / p pin? Es esmu mēģinājis ar un bez bez rezultātiem)

Es atklāju, ka es nevaru celt spriegumu ieguldījumu padomei ar detaļām ārpus 2,3 voltos, ja man ir nepieciešams ieguldījums, kas ir vismaz 2,5 voltus attiecībā uz darbību.Kāda varētu būt iemesls sprieguma nav ļauts pieaugt?Pašreizējā palielinās daudz, bet sprieguma nav, kā es cenšos, lai palielinātu spriegumu.

Es esmu shorting kaut ko?Kāds kādreiz ir problēma, kas līdzīgs šim?

Jebkura palīdzība ir appreciated.
Ananth.

Grūti pateikt, bez redzot shematisks.Tomēr, tā kā citi valdes darbu, jums noteikti ir problēmas ar izkārtojumu.
2.3V un palielinot pašreizējo izklausās daudz, piemēram, ievadi vāciņš ir atpakaļ.Pārbaudiet, kā arī izejas vāciņu un pārliecinieties, ka tie ir pareizi uzstādīti.

Hello VVV apakšnodaļa,
Paldies par jūsu ieguldījumu.
Es mēģināju to pašu valdes rīta šodien no uztraukums un tā strādāja!bet tad tas conked off atkal ..Es mēģināšu jūsu ierosinājumus un ļaujiet jūs zināt.
Paldies vēlreiz.

Sveiki
Es neesmu pārliecināts
bet līdzīga problēma es saskaras kad es tur peldošas o / p GND
var būt kaut kas līdzīgs
kā ur sakot citi valdes darbu naudas sodu, vienkārši pārbaudiet visas detaļas un savienojumi

thnx
som

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back