Narrow BW (.1%) CombLine Filter

K

Krytar

Guest
Vai ir iespējams izveidot combline filtrs ar <.1% BW (piemēram, 12 MHz BW @ 12GHz)?

Praktiski, nē.Filtrs parasti ir nepieciešama zemu ievietošanas zudumu, dzīvoklis passband, kā arī definēta-band riple.Ja esat lietojis ideālu prototipu un mēģināt padarīt to patiesā dzīve filtru, no filtra elementiem Q tendence kropļot passband tik daudz, ka tas izskatās nekas kā prototips prognozes.

Tagad, ja allyou vēlas darīt, ir iet vienu frekvenci un atteikties no joslas sīkumi, ko cik vien iespējams, un jūs vienalga pārāk daudz par ievietošanas zudumu, tad jā, jūs varat sašaurināt filtrēt 12 GHz.Vienu dielektriskie rezonators ripa losely kopā būs darīt darbu labi.

Es domāju, ka jūs varētu izmantot saphire rezonatoru vai superconductor rezonatoru un galu galā ar superhigh Q elementi, kas varētu darīt filtrs darbu, bet tas ir vairāk zinātne godīgu nekā inženierija.

Temperatūras stabilitāti var izdot šajā šauras frekvenču joslas.Parasti frekvences pārveidotāji, kas zemākas frekvences ir vajadzīga pirms šauras frekvenču joslas filtrēšanas, sniedzot lielāku relatīvo frekvenču joslas.Piemēram, 240 MHz, 12 MHz BW ir 5%.

Krytar wrote:

Vai ir iespējams izveidot combline filtrs ar <.1% BW (piemēram, 12 MHz BW @ 12GHz)?

Thanks VSWR.

I did dizains filtru, un tā strādāja.
Mana problēma ir tā veiktspēju pār temp.
Es izmantots auksti velmēta tērauda manu rezonatoru, un apsudraboti alumīnija korpusu.

Vienība bija pieslēgts sub assy pēc I būvēts tā, lai man nebija nekādas iespējas pārbaudi pār temp.

Es veidotu citas vienības, lai pārbaudītu pār temp redzēt savu sniegumu.

Sveicieni
Krytar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back