NAND izkārtojumu ritma PLZ man palīdzēt

M

mytreyi

Guest
Man tika īstenota NAND vārtiem izkārtojumu ritma instruments .... tas ir pareizi vai ne ...
viena iestāde (M1_pDiff par nmos, M1_Nwell par PVO) ir pietiekami visiem nmos (PVO), shēmas, dizaina ...
Kā savienot substrāta ....
IN shematisks visi nmos ķermeņa savienojumu ar GND, visi PVO savienojumu ar piegādi vdd ....
tikai es esmu, sākot stadijā ..izkārtojumu kadence .. PLZ man palīdzēt ...

izmantot pwell kontakts, lai izveidotu savienojumu pwell uz zemes
Nwell kontaktu conect NWELL uz Vdd

mytreyi rakstīja:

Man tika īstenota NAND vārtiem izkārtojumu ritma instruments .... tas ir pareizi vai ne ...

viena iestāde (M1_pDiff par nmos, M1_Nwell par PVO) ir pietiekami visiem nmos (PVO), shēmas, dizaina ...

IN shematisks visi nmos ķermeņa savienojumu ar GND, visi PVO savienojumu ar piegādi vdd ....

vienkārši es esmu, sākot stadijā ..
izkārtojumu kadence .. PLZ man palīdzēt ...

's StandardCell NAND layout in this thread (posting from Tue, 02 Mar 2010 15:29).

Skatīt arī ahata
's StandardCell NAND izkārtojumu šo pavedienu (norīkošanu no Tue, Mar 2010 02 15:29).

mytreyi rakstīja:

tikai es esmu, sākot stadijā ..
izkārtojumu kadence .. PLZ man palīdzēt ...

thak u atbildei ...
ja daudzi nmos tranzistori ar sērijas dizaina ... tas ir prasīts, lai katrs nmos iestādei savienots ar GND .. viena iestāde ir pietiekami izkārtojumu dsign
lūdzu, pasakiet man, kā izkārtojumu rezistors, kondensators, kas ritms rīku ...

thanq .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back