my op amp dizains specifikācija (savu viedokli)

D

dewabantura

Guest
Sveiki kolēģi draugiem un profesionāļu aizsardzību,

Es jau gatava izstrādāt augstas veiktspējas (Low Voltage, zema jauda) op pastiprinātāji ar šādiem specs;

- 0.18u CMOS tehnoloģija
- 2V barošanas spriegums
- 234.75u vatu kopējā enerģijas izšķērdēšana
- 151,268 MHz Unity Gain Bandwidth

Ceru dzirdēt jūsu viedokli un komentāru par manu op amp specifikācijām.Es esmu patiesi pagodināts būt jūsu domas teica šeit.Paldies un veiksmi jūsu nākotnei uzņēmumiem!

Labi, jūs lielisku darbu.
Bet, tomēr var samazināt jaudas izkliedes līdz pat 80 UW

hei

Jūs lieliski, bet tikai jautājumā es uzskatu, viens var sniegt komentārus par savu dizainparaugu, ja viņš zina, piemērojot jūsu op pastiprinātāji, var būt tā ir laba, lai palielinātu jaudu mazliet, bet lielāku vienotību pieaugumu.

Well done!

hi draugiem un kolēģiem speciālistiem,

Paldies par tām nevarētu skatīt manu op amp specifikāciju.Es mainīšu op ampēri "cits specs, piemēram, sprieguma šūpoles, nostādināšanas laiku un apgriezties likmi.

Paldies vēlreiz analog_prodigy un sadigh jūsu komentārus.Mans op amp doesn't ir atsevišķu pieteikumu.Es esmu pievēršoties kam zemu jaudu, zema sprieguma, liela ātruma op amp.

Paldies arī renwl Jūsu komentāru.Vai varat izskaidrot par kravas informāciju?Man nav saprot

Paldies vēlreiz un veiksmi jūsu nākotnei uzņēmumiem!

slodze informācija nozīmē, ka jūsu opamp izejas slodzes, kondensatoru un rezistoru vai citiem.Tā, ka, lai novērtētu Jūsu spec

Bet kā jūs varat dizains mazjaudas un ātrgaitas?kad es mērķtiecīgi zemas jaudas 80uW, i got pagrieziena leņķis likmi tikai 6V/uS.Ja u zināt citu konkrētu metodi, lūdzu, dalīties ar to.

Jums ir jāpievieno izejas kondensatora jūsu simulācijas entironment.

Apgriezties likme ir atkarīga no Jūsu izejas strāvai, lai izejas buferis varētu uzskatīt par

Hi draugiem un kolēģiem profesionāļiem

Paldies visiem par jūsu komentāriem un ieteikumiem.Man ir imitētas mana op amp apgriezties likmi.Zemāk ir netlist manam apgriezties likme simulācija;

Xopamp IN1 IN2 Vdd Vss Vout opamp

Cf Vout 0 20pF

RL1 Vout IN2 5k
RL2 IN2 0 5k

VEN in1 0 pulss 0 1 10n 5N 5N 500n 2u

. iespējas saraksts mezgla pastu
. Op
. TRAN 10n 5U
. print TRAN v (vout) v (in1)
. beigās

Izmantojot cosmoscope, man ir pasākums ar pagrieziena leņķis likme 89.476V/us.Pieauguma laiku 224ns un krišanas laiks 49.575ns.

Ko citu, es aizmirsu norādīt manu op amp pieaugumu.Mans op amp pieaugums ir 64dB.

Paldies vēlreiz un veiksmi jūsu nākotnei uzņēmumiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back