MY DSP LAB!

E

eltonjohn

Guest
Ir gandrīz gatava tagad.!..Man vajadzēja DSP pasniegšanas vidi
Ja es varētu salīdzināt. DSP CPU's un FPGA realizācijas
Es nolēmu izmantot XILINX un Ti 6000 instrumentus, jo tie INTERFACE ļoti jauki ar MATLAB ..
Pēc tik daudziem compability Problèmes šorīt viss strādā
Te ir manas LAB TOOLS

MATLAB 13 & SIMULINK 5,0
XILINX ISE 6,1
Xilinx SysgenEval6.1 (kodols ģenerators)
Ti's CODECOMPOSER STUDIO 6000 2,1
Tis's DSK6000 DSP novērtēšanas iestādi ~ 400 $
Systemview Ar ELANIX

Šokolādes daudz kafijas un tablešu

mans pirmais projekts būs salīdzināt realizācijas no GRAPHIC ekvalaizera audio pieteikumu!
otrais būs studiju spektru Análisis gan metodikas

Es meklēju
ANSI kodu ģenerators no Adaptlib
Th M-link iespēja Systemview
DSP un Logic bibliotēkas SytemView

Hi eltonjohn,

Es esmu pieredzējis Matlab lietotājs, bet nav liela pieredze, īstenojot DSP algoritmus ar DSProcessors.Bet es neesmu jauns firmware ...ir vairākas firmware projektus.

Es biju arī wandering ja algoritmiem var izstrādāt Matlab / Simulink un nav vērsti uz reālu aparatūru.Šķiet, ka jūs jau zināt daudz vairāk šajā ziņā.Jūs varat dalīties ar mani, ja šāda veida darba darbojas labi jums.Vai C kodu, ko rada Matlab RTW labs / optimālu pietiekami?Vai Matlab saiti uz CCS noderīgs.Un kādi ir jūsu uzskati par Xilinx integrāciju šajā DSP lab.Vai jūs izmantojat jtag emulatoru vai vienkārši RTOS ja no TI un CCS.

Paldies jau iepriekš!
Dora

HI Dora:

Klausīties DRAUGAM es nevaru atbildēt jums tiesības tagad par detaļas kodu IZSTRĀDĀTO ar RTW ..Es neesmu sācis NOVĒRTĒŠANA vēl,, Bet es esmu ļoti apmierināts ar manu set-up man ir darīts vairākus piemērus ar simulink .. un visi apkopo un lejupielādēt uz manu c6000DSK klāja ..un izpildīt ļoti nice.But protams es saglabās jums norīkoto par tēmu,,
Simulink's RTW izgatavo bloku C koda katrai funkcijai ..Man vajag redzēt, kā tieši tas ir izdarīts un koda kvalitāti saražotās ..
Bet es varu teikt, ka MATLAB interfeisu un CODECOMPOSER ir ļoti labs
Es gaidu jau tagad par jaunāko pārskatīšanu Codecomposer Ise6.2. Un
Redzi mana interese ir synthetize programmatūras un aparatūras versijas piemēru un analizēt cenu un prasības FPGA un DSP pieeju gan augstu end c6000 un zemu end C2000 CPU.
Tāpēc es ņemšu glabāt jums norīkoto ..

Hi eltonjohn,

Paldies par atbildi!

Es esmu gatavojas iet savu ceļu un mēģiniet Matlab CCS.
Es esmu mērķauditorijas salīdzinoši zemām izmaksām fiksēto punktu DSP c5509
visticamāk.Mans pašreizējais pieteikums ir pirkstu nospiedumu atpazīšanas.

Joprojām dont ir Started KIT, bet es esmu gatavojas radīt nelielu klāja
- Iespējams tikai DSP par to galu galā daži atmiņa

Mani interesē DSP īstenošanu CPLD / FPGA, taču domāju, ka tas pašlaik nav piemērota manu projektu.Ja jums ir daži secinājumi, lūdzu, let me know.

Tātad, visticamāk, mēs varēsim dalīties dažas idejas laikā, kā

Ja jums ir kāda problēma (jo īpaši dažas DSP teorijas problēma), es labprāt mēģinātu jums palīdzēt!

Dora

Es centos, lai pārietu no 2,1 CCS līdz 2.21 un visi ellē izputējis brīvs!

MATLAB ir iegultās mērķi TI C6000 nevar kaut kā atrast API BIOS!.. Tad es centos iegūt kādu priekšstatu par problēmu to atbalsta vietā plāksterus. Un lejupielādēt ..Tagad nekas darbi ..kāds sāpes!
Šie divi uzņēmumi Mathworks un TI nāk klajā ar jaunu produktu pārskatīšanu ..un nav sinhronizēt uz compability starp viņiem! ..Atbalsta vietnes kļūst tagad pilns ar jautājumiem ..bewteen visu dažādās kombinācijās viņu diviem produktiem ....Ja es pievienot vairāk mainīgie ..tāpat Sysgen INTEGRATION un NEW ISE6.2i ar Matlab
BOY .. i būs vērsta eksplodējošais kombināciju iespējas problēmu .....!!!
KAS MES!
Jebkuras idejas par to, kā tikt galā ar šo!

Hmm

tā kombinācija ir R13 CCS 2,1 strādā

Eltonjohn, jo R13 CCS saite ver 1,0 iekļauts
Pašreizējā Matlab CCS saite ir 1,3 (iekļauta R13sp1)

Droši vien tās ir noteiktas dažas problēmas nesen ...

Tiešām, kas ir oficiālais atzinums mathworks?

uz
Dora

Ok i got gandrīz visi strādā!

ISE 6.2i darbojas labāk ar MATLAB un simulink instrumentu kopuma, un
Es arī lejupielādēt sysgenEval6_1.Ir tikai 60 dienas demo uzstādīšana. Bet es nesaprotu, es izdzēst vecās un jaunās viens sāk no jauna 60 dienas ..!.. Ummmmm var ...
Tagad es esmu gatavojas izmēģināt codecomposer 2,21 .. un MATLAB un palaist dažus piemērus C6711dsk valdes ...
Ok es saņemu tur ..

Es arī pievienoja vissim ..Šī ir lieliska SOFT ātri darīt matemātiskās modelēšanas ...Vienīgais, tā tikai ražo kodu c2000.
Nē FPGA's man tiešām patīk, ka lieta!Nu, iespējams, nākotnē!

HI Dora

visi darbi tagad ccs2.1. Bet man nācās atgriezties pie
i pievienot chipscope 6,2 .. un jaunu FPGA kuģa VIRTEX II pro LC no Memec ar ADC adquisition meita kuģa P160 formātā ..

Es gribēju paziņot, ka memec ir tie FPGA plates pārdošanā par $ 149 bezmaksas atendance uz semināru nāk pie jums.

Es domāju, ka tas ir labākais un lētākais FPGA kuģa tirgū

Nākamais solis ir iegūt labu bibliotēku DSP IP's

hi eltonjohn
tas ir paraugs DS-KIT-2VP4LC-NE?
kā jūs bargin šo cenu?149 eu $ vai mums $?saraksts cena ir 195 mums $.
tie ir arī lēti Spartan-3 EVB, 175 mums $.

rdgs

HI FRANKFAN
Es nezinu, ja viņiem ir šī semināra lieta notiek Eiropā
bet izrādās, ka ASV var iegūt, ka valde, ka jūs, kas minēti
149 $, ja jūs apmeklēt semināru!

Šeit ir INFO:
http://www.insight.na.memec.com/cgi-bin/bvutf8/memec/scripts/local/manuDetailArticle.jsp?catPath=/INSIGHT/AMERICAS/UNITED_STATES/MANUFACTURERS/XILINX/NEWS&Manu=10205&isDetailPage=true&EDOID=208922&Div = INSIGHT & reg = Amerikā & Country = UNITED_STATES & lang = LV & PnACountry = UNITED_STATES

Priekā

Es tikko pievienoja jaunu rīku, lai var lab. AccelFPGA ..šis instruments ir liels
Ir ļoti līdzīgs SYSTEM ģenerators, ...viņi apgalvo, kas ir labāk ...
ir ļoti tīrs citādi tas rada testbenches par MODELSIM ..Tas izskatās daudz vairāk straightfoward

Sveiki visiem,

Es gribētu jūs informēt, ka Mathworks gatavojas paziņot jaunās
Matlab 7 un Simulink 6.Visticamāk tie radīs jaunas release.

Svarīgs (mums) jauna iezīme šajā relīze ir "Link uz ModelSim"
Lūdzu, pārbaudiet http://www.mathworks.com/products/modelsim/

Cheers!
Dora

Jūs varat redzēt šo saiti.tas ir lietderīgi DSP simulink:
http://www.elanix.com/html/data_dsp.asp

Hi all, Man ir nesen izmantota kombinācija CCStudio un Matlab / Simulink.Es gribētu teikt, tas ir patiešām pārsteidzošs.I izveidojis manu Simulink modeli un ...Man ir gandrīz ideāls C kodu CCstudio darbojas.Tas ir gandrīz efektīvi, bet dažreiz tas dīvainas lietas.Ja jūs dizains jūsu Simulink modelis pareizi jums būs daudz vieglāk lasāmu kodu, jo tas ir lasāms nepietiek, jo tā būs pievienot komentārus par katru bloku konversiju.Ir tik daudz lietotāja iestatījums, ka jūs varat costomize savu kodu paaudzi.
Slikti ir tas, ka tas nerada pieteikumu, pamatojoties uz DSP BIOS II, kas ir mans mērķis RTOS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back