Multiply pulss 3

E

E-goe

Guest
Hi guys

Kāds ir ideja vairoties pulsa pie ieejas ķēdes ar 3.

Man ir vajadzīga īstenošanai, CMOS vārtiem

Greetz E-goe

Nu tikai reizināt jebkuru signālu līdz 3 mēs varam izmantot pastiprinātāju (sauc koeficients šajā gadījumā) ar peļņu = 3.
Opams ir ideāla izvēle.

Hi E-Gang,

Vai jūs vēlaties:

1.3 produkcija pākšaugi katram ieejas impulsiem (impulsa vilciens)

2.Impulsu 3 reizes garāks nekā ieejas impulsiem (impulsa Stretch)

3.Frekvence 3 reizes ieejas frekvenci (biežumu reizināšanas)

4.Kā truebs teica, 3 reizes amplitūda ieejas impulss

?

Urravas,
FoxyRick.

Hi FoxyRick

Man ir šādi:
Impulsu 3 reizes garāks nekā ieejas impulsiem (impulsa Stretch)

Paldies par atbildi

Greetz E-goe

Tātad, ko jūs būtībā ir nepieciešams, ir ierīce, kas mērīs laiku, pulsu un radīt impulsu 3 x ieejas impulss.
Šā uzdevuma veikšanai jums nāksies izmantot mikrokontrolleru kas sekos iepriekš minēto procedūru ..

Hmmm ...Jūs izvēlējās vissmagāk vienu.

Es droši vien nevar palīdzēt daudz šeit, bet es mēģināšu to vietu pareizajā virzienā.

Pirmkārt, kāds ir minimālais un maksimālais platums ir ieejas impulsu?Vai ouput pulss jāsāk vienlaicīgi, ar ieejas impulsu, ja nav, ko nekavējoties ir pieņemams (var ouptut pulss uzsākt * pēc * ieejas impulss ir pārtraukta)?

Mērīšanas, nu mikrovadības vai citu digitālo apkarošanas līdzeklis ir iespējama, ja pulss ir pietiekami ilgi, un tehniski tu varētu balstīt to CMOS.Bet tas būtu liels ...

Vai jūs varētu pasākumiem, ko tā vecmodīgs analogā veidā, uzliekot kondensatoru ar fiksētām kārtējām, tad pilda kondensatoru ar mazākiem kārtējiem un izmantojot to start / stop produkciju.

Tāpat kā to, es domāju, par ouput, kas sākas vienlaicīgi (ish) ar input:

0.Pārliecinieties, ka kondensatoram novada sākt ar
1.Input pulss palielinās ...
2.Nekavējoties sākt izejas impulsa
3.Kamēr ievade ir augsts, vārti pastāvīgu strāvu kondensatora
4.Kondensatoru maksājumi spriegums proporcionāls impulsa platums
5.Ieejas impulsu tagad ietilpst ...
6.Atsaistīt capacitor no ievade
7.Gada budžeta izpildes apstiprināšana kondensatoru ar nemainīgu strāvu (1 / 2 lādēšanas strāvas)
8.Kondensators notiek divreiz tik ilgi, kas jāpilda, kas kopā 3x ouput
9.Kad kondensatora sasniedz nulli volti, stop produkcija pulss
10.Reset loģika gaidīt nākamo ievades pulss

Es varu veida vizualizēt, taču tas nav manas kompetences jomas (es neesmu pārliecināts, ka man ir viena, ja man ir tas ir vienkāršs ciparu loģiku un mikrokontrolleri).

Es neesmu pārliecināts, vai jūs varētu veidot salīdzināmu nepieciešami, lai noteiktu nulles volti ar CMOS.Es domāju, ka jūs varētu organizēt nenulles beigu punktu kondensatora spriegums pie ceļojumu līmeņa loģiku.

Ceru, ka šī ir neliela palīdzība, tas ir par vislabāko es varu darīt.Cerams, ka kāds nāks klajā ar jauku, vienkāršu risinājumu, kas ļauj mīnu izskatīties muļķīgs.

Urravas,
FoxyRick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back