multimeter šaubu, zaudēja Testa vadi - var izmantot vienkāršu vadu?

• Thread starter aj_silverthunder
  • Start date
A

aj_silverthunder

Guest
puiši man ir multimetrs, bet es esmu pazaudējis test leads ... bet es gribu, lai izmērītu volti, omi ... etc.i izmantoja vienkāršas stieples, un kaut kā plugged to uz multimetrs zondes! mana problēma ir tā, ka - es izmantoti, lai novērtētu DC volti no LM7809, bet i got rezultāts kā 7,5 V, pat ar 7812, i got 9V! tas problēmu ar test leads! tas liecina, augstu precīzi ar mērīšanas omi ... kāda ir problēma šeit!

pasākums ar citu skaitītāju, ja tas pierāda daži dažādu rādījumus, tad zondes r kļūdains un aizstāt tos

Ja Jums ir domāta neatbilstošu multimeter, kas izskatās kā vienu attēlu, jums nopirka 300 / - rūpijas vai 6 $, ir vērts par to, ko esat samaksājis. Jūs saņemsiet labāku kvalitāti un precizitāti, bet par cenu ... Cheers

parasti mērīšanas ķēdē atšķirīga sprieguma, strāvas un pretestības pasākumus, ka, lai veiktu pretestību pasākums strāvas avotu nav nepieciešams. Tātad ieejas shēmas, šāda veida pasākums nav vienādi, ka, mērot spriegumu. Tas nozīmē, ka ieejas slāpētāji, ko izmanto sprieguma netiek izmantoti pretestības pasākums. Tātad, ja jūsu testeris bija nosliece uz ieguldījumu pārslodzes bijušajā sprieguma pasākums tas ir ļoti iespējams, ka vājinātāju ir rezistori, kas tika iekļauti ir bojātas, un ne vairāk dot paredzamo vājināšanās rādītāju, bet neskarts pretestību ķēdē turpina sniegt patiesu rezultātu. Vēl viena iespēja ir, ka jūsu testeris ir kaut kādā veidā, lai kalibrētu tā, un ka atkārtota kalibrēšana ir nepieciešams.

Man ir izcilas kvalitātes (diezgan dārgi) Fluke multimeter un lētu ķīniešu vienu. Tie gan lasīt spriegumu par to pašu. Varbūt jūs samazinājās jūsu lēts skaitītājs un tā lēti trimpot izmanto kalibrēšanai ir pārvietojusies. Vai varbūt tā baterija ir gandrīz miris. Vai varbūt ievades spriegumu, jūsu sprieguma regulators IC ir pārāk zems (to ievades spriegumu, jābūt vismaz 2V augstāks par izejas spriegums).

puiši, bet es mērot izejas spriegumu no nokia lādētājs (5.7V/800mA) un skaitītāja lasīt 5.8V ... tas liecina, tas strādā labi, bet, kad es pasākums DC volti no LM7809, i got rezultāts kā 7,5 V, pat ar 7812, i got 9V!

Post shēmas par LM7809 un LM7812 barošanas bloki lai mēs varētu parādīt jums, ko izraisa to spriegums ir pārāk zems. Ja to ieejas spriegums ir pārāk zems, tad viņu izejas spriegums būs pārāk zema. Varbūt savu skaitītāju, ir nepareizs. No 5.7V lādētāja rezultāts būs 5.7V tikai tad, kad tā ir pilnībā nominālā 800mA slodzes strāvu. Tā spriegumu, varētu būt 7.3V vai vairāk bez kravas, bet savu skaitītāju nepareizi rāda 5.8V.

Es domāju, ka problēma ir, jo es neizmantoja test leads, nevis i izmantot divi vadi .. un cita lieta ir, ka tas dod ļoti precīzus rādījumus rezistoru .. kad es testē 6.8K rezistors i got lasījumos kā 6.8K!

Dažādu daļu shēma multimetrs pasākums pretestību. Izmantojot pareizu izraisa vai stieples nebūs atšķirība spriegumu.

puiši beidzot i remontēt manu multimeter! Es tur zonde nokia lādētājs (5.7V), i atver multimeter un un jāmaina pot iekšpusē tā līdz i get rādījumus kā 5,7 .. un i got it! un turpmāk pārbaudīt to es savienots to SMPS 12V ... un i got ļoti ļoti precīzu un pareizu rādījumu, kā 12V! tagad mana multimeter ir ideāli un smalki ... bet cita lieta ir tā, ka es teicu u pirms tam i got 20V no 12DC .... reālā lieta ir tā, ka man ir 12V AC/1amp pārveidotājs .... i izmantoja tilta taisngriezis par 1N4007 un pārveidot AV uz DC ... bet kad es mērot izejas i got 20V! multimeter bija perfekta .. un es nāca zināt, ka pārveidotājs ir problēma! var u man pateikt, kādas varētu būt problēma! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 4 minūtēm: [/color] [/size] šis ir mans multimeter!

No 12VAC virsotne ir 17V. Taisngriezis pilieni 0.6V vai 0.7V, tad rezultātā 16.3V maksas filtra kondensators un izejas ir 16.3VDC.

tad kā es varu iegūt perfektu 12V DC no 12AC (1amp) elektroenerģijas avots!

Enerģijas avots varētu nereglamentēt tik tā izejas spriegums var būt ļoti augstas bez slodzes. Mēraparāti kalibrē, pielāgojot tos izlasīt pats kā precīzu standarta spuldze.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back