Multifinger Transistor

R

ryusgnal

Guest
Wide tranzistors parasti saloka, lai tādējādi samazinātu gan S / D zonā un vārtu pretestību. Locīta tranzistors sauc multifinger tranzistors. ja es gribu reizes tranzistors, kā aprēķināt atbilstošu skaitu pirkstiem i ir izmantot un uz katra pirksta platums? Paldies par atbildi .... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size]

attiecas uz procesu rokasgrāmata ir ok. lietuve dos dažas vadlīnijas.

ryusgnal, process rokasgrāmata jums pateiks, ka to, kas būtu mininmum un maksimālais platums tranzistors, gadījumā, ja mēs aptaustīšana. Tāpat Manuprāt, nē. pirkstiem, jūs varat būt tik daudz kā savu vajadzību nav nekādu ierobežojumu. Bet kādu laiku max. un min. nē. pirkstiem ir dota arī dizaina rokasgrāmatā ievēro tehnoloģiju, un mēs nevaram uzņemties vairāk par to. Ja es kļūdos, tad skatītājs, lūdzu, let me know. Paldies!

Es domāju, ka galvenais svarīga lieta izkārtojumu apsvērums šajā jautājumā. Tātad, jums ir jādomā par izkārtojumu. Cik daudz finges un cik daudz blokus jums ir nepieciešams. Un maksimālo strāvas blīvumu no metalization ir arī svarīga.

Kopējais platums = # pirkstiem X kanāla platumu. Pirkstu skaits ir atkarīgs no pieteikumu. Piemēram, kopējais platums ir atkarīgs no mērķa gm vēlamo. Pēc tam var izveidot vairākus pirkstus, lai samazinātu sērija pretestību pie vārtiem, kanālu, S / D kontaktus.

Es piekrītu vienādojumu krashkealoha deva. Minimālais platums ir atkarīgs procesu un par pieteikumu jums ir workin par Izmantojot multifinger tranzistoriem jums palīdzēs saskaņot ierīces labāk. Izmantojot multifinger jūs varēsiet izmantot izkārtojumu metodes, kā interdigitation vai savstarpējās savienošanas, kad vien jums saskaņošanu, ti, pašreizējais spoguļi, ievadi pāriem.

Es, izmantojot 0,18 TSMC procesu 477MHz RF raiduztvērēja. Vai kāds ir kādi ieteikumi?

Hi, man šķiet, tas ir atkarīgs no strāvas blīvumu jums jānokārto throgh katru pirkstu

Tagad, man ir tāda pati problēma, bet man ir veikt izejas tranzistors veikt ampēros esošo, bet tikai strāvas impulsu 2 .. 3 ns.

[Quote = naru.vlsi] Hi, man šķiet, tas ir atkarīgs no strāvas blīvumu jums jānokārto throgh katra pirksta [/quote] Ja man ir nepieciešams pašreizējā 1.14mA caur pirkstiem, kas ir atbilstošs platums katram pirkstiem? p / s Transistor platums ir 371.52um un garuma 0.18um. Palīdziet lūdzu ...

ryusgnal uz katra pirksta platums būs galvenokārt atkarīgs no kāda ir maksimālo strāvas blīvumu katram kontaktam jūsu procesā. Man nav piekļūt jūsu apstrādāt datus, bet ir jābūt spec ar maksimālo IDC katram kontaktam. Atkarībā no šī parametra jums noteikt summu, kontaktus jums ir nepieciešams, un tādējādi uz vienu pirkstu platumā. Parasti strāvas blīvumu par impulsu strāva ir lielāka nekā dc strāvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back