Multi-kanālu dizains ar 2002 PCAD

M

mystery

Guest
Vai ir vienkāršāks veids, kā pievērst PCB atkārtojas ķēdēm?

Es to daru pa vienam, i couldnt atrast smart rīks dara visu šo darbu par mani.

[Quote = noslēpums] Es to daru pa vienam, i couldnt atrast smart rīks dara visu šo darbu man [/quote]. Vai jūs darāt PCB malu, vai arī shematisks pusē. Par shematisks Jūs varat kopēt un ielīmēt ir kontūrā pašā lapā vai jaunā lapā. Par PCB pusē jūs varat kopēt un ielīmēt kontūra platība ķēdes un pateikt to auto pieauguma ref des, kā arī pārdēvēt tīkliem, utt Tas var radīs problēmas ar shematisks, bet tas nav grūti pārvarēt, ja nav prātā maually pielāgo ref des uz shēmas, lai atbilstu kuģa. Phil: D

vai ir vienkāršāks veids, kā pievērst PCB atkārtojot ķēdēm [/ quote *************************? Nav atkārtoti režīms PCAD:? : (

Nr vēlreiz, bet kopēt un ielīmēt strādā tikai naudas sodu. Phil 8)

I use un, piemēram, P-cad arī. Man parasti patīk creat ķēdes jāatkārto izkārtojumu, pēc tam nokopējiet un ielīmējiet to ... tad mainīt Ref des izkārtojuma vienoties ar shematisks. šķiet, ir visātrākais un ātrākais veids, kā tīrīt KDR pret shematisks. (Obviousely pārliecinoties, ka jūs pull pareizo sastāvdaļu no bibliotēkas, ka ķēdes) Tad lasīt netlist ar "check vara dalīšanas" pārbauda .... visiem būtu zelta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back