Multi-input XOR Gate - princips?

Z

zeeshanzia84

Guest
Sveiki, es izmantoti, lai zinu, tas skolā, bet nevaru atcerēties tagad. Es zinu, ka divas ieejas XOR vārtu dod lielu jaudu, kad izejvielas ir atšķirīgas. Bet, ko par multi-ieejas XOR vārtiem un multi-ieejas XNOR vārtiem. Any help būtu ļoti appreciated.

Es nedomāju, ka ir šāda vārtiem. Kad jūs kaskādes XOR vārti (piemēram, kaskādes 2 ieejas ANDS un Ors), jūs saņemsiet paritātes ģenerators / pārbaudītājs.

Nē tiešām tas pastāv. Es atceros, izpētījusi to manā LOGIC DIZAINS un komutācijas TEORIJA lekcijas! Tā nu sniedz augstu, ja nē. no kāpumi pie ieejas ir pat vai (un tas ir, ja es esmu sajaukt), kad Nr. no zemas pie ieejas ir vēl.

Tas dod 1, ja izejmateriālu skaits augstā loģika līmenī ir dīvaini. XOR vienkārši piebilst ieguldījumu, bez pārvadāt.

Hi, nice ievērojot patiešām. Šeit ir atsauce saņēmu no google for "multi ievadi XOR" attiecas, https: / / users.cs.jmu.edu/abzugc...UATE/New/Points-to-Ponder-for- Nedēļas 1.doc Kā vienu dokumentu, multi ievades XOR rezultāti augsta, ja tās ieejas ir nepāra skaits kāpumi un Multi ievades Xnor rezultāti augsta, ja tās ieejas ir pāra skaits kāpumi. Acīmredzot, multi ievadi XOR ir pat paritāti ģenerators un Xnor Nepāra paritāte ģenerators. Daži, kā intuitivevly es joprojām uzskatu, ka vairāku izejvielu XOR būtu definēts kā negatīvs loģika nejaušība detektoru. Tai būtu varējuši izraisīt produkciju ir augsta, ja, un tikai tad, ja viens no izejvielu ir augsta. Starp citu, ir kāda loģika šo funkciju? Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Sveiki, dažādu ievades XOR (nepāra paritātes pārbaudītājs) loģiski elementu, kā elements, programmējamās loģiskās iekārtas. Jo grafiskā Ņemot sintezētu loģikas (tehnoloģiju karte), piemērojot dažādu ievades XOR vārtiem veido šo funkciju. Teica negatīvas sakritība vai vienas karstā pārbaudītājs nozīmē sarežģītāka loģika nekā n-XOR, izraisa to nevar cascaded viegli. Vēl nebija redzēt jebkurš simetrijas īpašībām šīs loģikas. Es gribētu, lai "izsecināt" no ABL bitu skaits cilpa, kompilatora jāizvēlas īstenošanu. Regards, Frank

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back