MSP430 vajadzīga palīdzība?

N

Niks

Guest
Vai kāds man pateikt, kā samazināt pārtraukt latentuma no MSP430F1121.
Im izmantojot ostas pārtraukt un TIMERA0 (CCIFG ti CCR0 = taimeris vērtība) pārtraukt.
tas ir ļoti urgen man
thanks in advance
Niks

Čau

Kā jūs kalpot de pārtraukt pieprasījumu!?C vai montāža!?

Es domāju, ka tad, ja izmantojat asambleja latentuma laiks būs īss.

Ar laba vēlējumiem
Pendragon

Jā, tā taisnība.Bet es konvertēja pašu kodu, lai komplektu.Bet pārtraukt ikdienas ir tikpat instrukcija im izmantojot C.

Kas ir kavēšanās starp ostas pārmaiņas un jūsu pirmo instr no INT ķermeņa?

im strādā ACLK = MCLK = SMCLK = 7.3728MHz.
Laiks kavēšanās betn intr un pirmās instrukcijas intr ķermeņa ir aptuveni 13uS.
Es domāju, ka šī aizkavēšanās ir pārāk daudz gandrīz 100clks.130uS ir instrukcija cikla laikā.
Vai kāds man pateikt risinājums / paskaidrojumus par pašu

Vai jums izraisot INT par tiesībām mala?Tā nevar veikt 100 clks nokļūt no ostas pin izmaiņas sākuma INT rutīnas - izskatās, ka jūsu INT ir konfigur pieaug mala kamēr Jūs meklējat pie Falling malas (vai otrādi!)

SMOKEY

"The pārtraukt latentuma ir 6 ciklu, sākot ar pieņemšanu, kas pārtraukt pieprasījumu, un ilgst līdz brīdim, kad sākt izpildīt pirmo norādījumu no pārtraukt pakalpojumu ikdienas ..."(slau049c.pdf)

Tātad jums ir kaut kas nepareizi.

Pārbaudiet arī "mazjaudas" režīms uzstādījumus.

i pārbaudītu datu lapa already.this ir 6 pulksteni ciklus vai tās 6 soļi minēti.tās nav skaidrs.un im nav iestatījumu jebkurā mazjaudas režīmā.

Pārbaudiet, vai taimeris pārtraukt nav ļoti bieži vai ļoti garš, un to, kas notiek, ja 2 vai vairāk (ostu un / vai TMR) intrerrupts rodas.

HI
Im spēj atrisināt šo problēmu.Patiesībā problēma ir pēc pUC tā, kurā OFIFG ti OSC Vainas intr karogu.iepriekš i didn't pārbauda tā cuz parasti mēs parūpēsimies par ka bitu tikai MSP430F149/135.Bet F1121 mums nav jārūpējas.Tagad im tikai atiestatīšanas karogu.
i got gaidāmo rezultātu.
anyway paldies par palīdzību un procentu u parādīja risināt problēmas
sveicieni
~ Niks ~

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back