MPC8260 Ostas Pulkstenis - paralēlais ports pulksteni avots

I

Integrated

Guest
Hi, man ir jāzina, ko nozīmē paralēlas ostas pulksteni avots. jo es zinu, ko tas nozīmē 89c51 kurā ir 1 MHz pulksteni visiem tā daļu. : (Es biju meklēšanu Google par MPC8260 panta PowerPC mikro) Parallel I / O porti pulksteni, bet es neatradu neko, ir kāda informācija par Pateicība Ar cieņu,?

[Quote = arsadri] Sveiki, Man vajag zināt, ko nozīmē paralēlas ostas pulksteni avots. jo es zinu, ko tas nozīmē 89c51 kurā ir 1 MHz pulksteni visiem tā daļu. :? (Es biju meklējot Google par MPC8260 (PowerPC mikro) Parallel I / O portu pulksteni, bet es neatradu neko, ir kāda informācija par Pateicoties Ar cieņu, [/quote] Tas varētu palīdzēt .. Sveicieni

Thanks a lot solvarg, bet man bija meklēt to pirms, un es neatrada neko, jūs palīdzēt vairāk? Vienkāršs jautājums ir, es redzu visus microcontrollers, piemēram, ATMEGA ir osta pulkstenis pats kā galveno pulksteni, kāpēc tie nedrīkst būt diffrent?

Es domāju, ko tas nozīmē, jūs varat ieprogrammēt vienu no šiem Parallel pin un izmantot to savu pulksteni avots. Es domāju, tur ir viens clkout pin no MPC8260. Lai būtu pārliecināts, dodieties uz www.mot.com , un par AppNote par šo jautājumu meklēšana.

[Quote = arsadri] Paldies par daudz solvarg, bet man bija meklēja to pirms, un es neatrada neko, jūs palīdzēt vairāk? Vienkāršs jautājums ir, es redzu visus microcontrollers, piemēram, ATMEGA ir osta pulkstenis pats kā galveno pulksteni, kāpēc tie nedrīkst būt diffrent? [/Quote] 8260 ir sarežģīta gabals silīcija, blakus stūrakmens, kas balstās uz 603 ir atsevišķa kodols sauc par MPT. Es ieteiktu jums izlasīt datu lapu. 8260 ir paredzēts vairāku kanālu ātrgaitas sakaru lietojumprogrammas, tipiska telekomunikāciju. Sveicieni

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back