MP3 kodeks

Paldies par ideju. Man bija doma par VS1011 pārāk, jo tā ir celta sigma-delta DAC. Bet kāpēc man vienmēr redzēsi STA013 no analog ierīču dizainu? Varbūt tas ir labāk izvēlēties?

[Quote = pepillo] Bet kāpēc man vienmēr redzēsi STA013 no analog ierīču dizainu? Varbūt tas ir labāk izvēlēties? [/Quote] Viens no iemesliem varētu būt, ka pirms 2 gadiem (ja tas pavediens tika uzsākta) STA013 bija sasniedzama ASV, bet VS1011 nebija. Pašlaik ir viens hobijs projektu, es domāju, tas ir 50/50 starp STA013 un VS1011. Labais tagad Es meklēju MP3 decoder chip sevi, un es esmu atspiedies pret VS1011e.

Right ... Tagad pieejama daļa no ST STA015, kas ir gluži tāds pats kā STA013, bet nav nepieciešams sērijveida var lejupielādēt uz ASIC, pirms konfigurēšana to. Kas augstas veiktspējas MP3 kodeku mikroshēmā varu izmantot dizainparaugu neatkarīgi no VS1001 un STA015? Es nespēju noticēt, ka nav citas mikroshēmas pasaulē ... Kas mikroshēmas darīt lielie uzņēmumi izmanto to dizainparaugu? Es zinu par Texas Instruments DSP, bet es domāju, ka ir ļoti grūti daļa sākt izstrādi ar. Kas citu mikroshēmu jūs sugest? Jebkura atsauce dizains MP3 atskaņotājs? Es sāku no sevis, ja kāds ir vajadzīga informācija tikai sazināties ar mani. Regards.

Jūs vēlaties nopirkt vienu grāmatu vai vienkārši kādu par to informāciju.

Nē, es neesmu meklējat grāmatu, bet mikroshēmu pati. Ir kāds paredzēts ar Atmel MP3 mikroshēmas? Viņi visi ir perifērijas un daudzas citas funkcijas ... Lūdzu, sūtiet info uz MP3 atskaņotāju dizainu, saitēm vai saistīto informāciju

AA, ja jūs izmantojat spēcīgu processsor, varat izmantot libmad MP3 dekodēšanu. BR, Amr Ali.

Kāda libmad darīt? Kur es varu saņemt to? Kādā valodā tas ir rakstīts? Par to, ko pārstrādātājiem tas ir mērķtiecīgi? Ko jūs domājāt ar spēcīgu procesoru ... Lūdzu, sniedziet dažas vairāk info. Paldies

AA, Libmad ir C MPEG Audio dekoderi. Jūs varat det no sourceforge.net pēc searcing te programmatūru. Tas ir cross-platform bibliotēku, es to uz x86 un ARM9. Strong "pārstrādātājs" nozīmē 16 bitu procesors vai augstāks. BR, Amr Ali.

, Cik es redzu. Visi modeļi ST01X un VSXXXX ir dekoderus. Tikai dažas no tām ir izveidojušas kāda ADPCM coders. Tikai VS1103 ir Ogg Vorbis coder! Vai kāds norāda uz reālā MP3 coder lūdzu? Man vajag, lai ierakstītu audio signālu 24x7 ir ļoti labas kvalitātes. Man ir mana dizains ar TMS320C6711 varbūt man vajadzētu rakstīt MP3 kodēšanas algoritmu. Vai kāds ir ideja, ko DSP slodze varētu būt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back