MOVING MESSAGE HELP PLS

S

syrax

Guest
Es gribu, lai pārvietojas dot / Dažos režīmos / izmantojot at89c51 un 74hc595 kā rakstīt programmas, i izmanto Keil C kompilatoru, bet man ir dažas problēmas ar kodu. Kā padarīt šo projektu ar 74595 3-4, lūdzu, palīdziet paldies

Es nevaru likt mazliet Datu ostā, es izmantot P1 74hc595, bet, kad mēģināt likt vienu bitu no "char" nekas noticis manā avots K ** l BEGIN # include # include sbit Datu = P1 ^ 0; sbit Pulse = P1 ^ 1; sbit Lach = P1 ^ 2; mazliet Veikt = 0x03 ^ 0; ????????? Es redzēju, ka citu kodu lilke 0x03.3 unsigned char t = 0x01; unsigned char s = 0xC0, par spēkā neesošu kavēšanās (const neparakstīta int) par spēkā neesošu init (spēkā neesošs) par spēkā neesošu hcOut (unsigned int w), par spēkā neesošu galvenais (spēkā neesošs) { init (); hcOut (0x0001);} spēkā neesošu kavēšanās (const neparakstīta int laiku) {neparakstīta int x, y, lai (x = 0; x

Mēģiniet šo: //////////// šeit ir problēma VAR ////////////////////// ja (w & 1) { datu = 1;} else {Data = 0;} w>> = 1; Jums vajadzētu arī īstenot bezgalīga cilpa uz galveno patīk šī citādi jūsu programma tiks atjaunota continuosly: spēkā neesošu galvenais (spēkā neesošs) {init (), jo (;; ) hcOut (0x0001);} hope this helps un laba vēlējumiem

PALDIES PALDIES PALDIES tas strādā lieliski :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Kā es varu likt dažiem mainīgajiem lielumiem flash mēģinu 0x000000, bet Plase ir maza, lai es darīt manu programmu, piemēram: 3 grupās OOOOOOOO | OOOOOOOO | OOOOOOOO hcOut (0xsample, 0x00, 0x00) hcOut (0x00, 0xsample, 0x00) hcOut (0x00, 0x00, 0xsample) šī programma darbojas vienu punktu mana ideja ir savienot pogu Kontrol režīmu kustīgu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back