Motor atlases ieteikumi vajadzībām.

L

ltg

Guest
Hi, In projekts man ir nepieciešams divi motori vadīt objektu. Motori vienmēr ir pats virzienus un ātrumu. Objekta masa ir mazāka par 100-kg. Kontroles sistēmu un motori ir lēti. Mana problēma ir tā, kādu mehānisko man vajadzētu izmantot: DC, AC, vai soļa dzinējiem. Ja es izvēlēties līdzstrāvas vai maiņstrāvas motori tam nepieciešams daudz elektronikas un programmatūras attīstību. Ja es izvēlēties soli motors ir vieglāk programmatūru un nav daudz elektroniskās, bet soli motors maksā vairāk. Vai jūs varētu ekspertus, lūdzu, iedodiet man kādu padomus? Paldies jau iepriekš! Ar laba vēlējumiem, ltg

Tas viss ir atkarīgs no vajadzību vai nav precīzi kontrolēt pozīcijā. Ja ir nepieciešams un ko izmanto, regualr maiņstrāvas vai līdzstrāvas motoru, jums būs nepieciešams zināms mērīšanas ierīces veidā un atgriezeniskā saite, kas ļaus kopējās izmaksas vairāk atbilst pakāpju motora un sniegt jums dažas dizaina galvassāpes, iesaistot nelineārs atsauksmes sistēma. Ja jūs izmantojat regualr motors, DC tipa parasti ir augstāks sākuma griezes moments un precīzāku kontroli ātrumu impulsu modulējot jaudu.

Vispirms jums jānosaka vajadzīgo jaudu (ātrums kustības uzlādēt) un precīzi. Step motors vieglāk, ja jums nepieciešams precice movment, bet ne sevišķi efektīva metode, kas amata pilnvaras un subjet uz resonnance. Tātad, ja jums ir nepieciešams diezgan ātri movment, apskatīt līdzstrāvas motorus, citādi posms motori ir labi. Abos gadījumos autovadītāji ir ļoti svarīgi. Es izmantoju Allegro IC. www.allegromicro.com M

Nu runājot par veiktu 100kg slodzi, tad DC vērsta motors būs laba izvēle, varat pievienot kodētāju ja jums ir nepieciešams precīzi kustību. Lai gan Stepper motors ir viegli kontrolēt, bet jaudas un motora lielums būs lieli un dārgi.

100kg svars ok, bet to, kas ir ātrums? Ātrumu importand parametrs. , Piemēram, jūs aprunāt izmantot solis mehānisko lielāku ātrumu. (Nav prakse) Vai Jūs lietojat stāvokli, griezes moments un / vai ātruma kontroli? DC Brush motors Advantage vienkāršs motora vadības. Lielu ātrumu, augstu griezes momentu, vienkārši ātruma kontroles, lēti. Trūkumi: ierobežots Brush dzīve, precizitātes pozīciju kontroli pieteikumu vajadzībām kompleksa kontrolieris. Brushless motors Priekšrocības Liels ātrums, augstu griezes momentu, precīzijas ātruma kontrole Trūkumi: izmaksas, sarežģītas kontroles, komplicēti vadītāju. Solis mehānisko priekšrocības vienkāršs motoru draiveri zema ātruma programmas. Vienkāršie augstas precizitātes nostāju kontroles Trūkumi: zema griezes momenta un apgriezienu (parasti), dārga lieljaudas. Ātrgaitas pieteikumi bez prakse. Asinhronā dzinēja Priekšrocības: Vienkārša konstrukcija, lēti Trūkumi: ātrums un novietojums kontrolei ir sarežģīta vadības un vadītāju. precizitātes nostāju kontrole nav iespējama.

Čau, Paldies ļoti daudz par jūsu ierosinājumiem. Šeit ir parametras: slodzes apstākļos = 90kg, ātrums = 0.25m / s Barošana = 24V AC efektivitāte = 60% pēc aprēķinu Man apmēram 7.0A pašreizējo katram motoram. Tas ir milzīgs pašreizējo uz vienu motoru. Tas ir iespējams? Ar laba vēlējumiem ltg

Ok, bet mums ir jāzina citu parametru. Kas ir accerelation un deccerelation laiku? Berzes? Inerces? Kustības virzienu, vertikālā vai horizontālā? Šī ir physisc problēma. Pievienot laba pdf dzinējiem un motora izvēli.

: Roll:: roll: Es domāju, ka motortec doc es teicu, ir faktiski sākotnējā pdf docs ievietojis Bunalmis: o

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back