Motociklu CHARGER

S

sej12345

Guest
so pl all of you sugges me how make charger for my bike pl advice me which parts use,how to use part and pl. give me detaile of circuit diagram and ad THANKS

HELLO SIR Es gribu, lai CHARGER FOR MY velosipēds un im nav ELECTRONI STUDENT Bet tagad es REMONTS mobilo telefonu un es HV GALVENAIS KNOWDGE elektronikas un es izdarīja CHARGER WITH 7805 IC, 100UF/25 CAPACITER, 15 Ohm pretojas, bet šī lādētāju dažās NOKIA 1600 mobilais displejs kļūdas "STOP CHARGING" VAI nelādējas "dažas 2626c Nokia, 1200,1208 maksas tikai displejs bet ne battary maksu
tik pl jums visiem ierosinājumiem man, kā padarīt lādētāju manā velosipēds pl padomu man to daļas izmantošanu, kā izmantot daļa un pl. iedodiet man detaile no ķēdes diagrammas un reklāmas PALDIES

kāda veida baterijas jūs vēlaties, lai maksas, kādas ir specifikācijas?

Es gribu maksa Li-ion, NiMH visi mobilo battaty un battary 3.7V, tas nozīmē, es vēlos, lai iekasētu visiem mobilo battary ar mobilo

sej12345 rakstīja:

so pl all of you sugges me how make charger for my bike pl advice me which parts use,how to use part and pl. give me detaile of circuit diagram and ad THANKS
HELLO SIR Es gribu, lai CHARGER FOR MY velosipēds un im nav ELECTRONI STUDENT Bet tagad es REMONTS mobilo telefonu un es HV GALVENAIS KNOWDGE elektronikas un es izdarīja CHARGER WITH 7805 IC, 100UF/25 CAPACITER, 15 Ohm pretojas, bet šī lādētāju dažās NOKIA 1600 mobilais displejs kļūdas "STOP CHARGING" VAI nelādējas "dažas 2626c Nokia, 1200,1208 maksas tikai displejs bet ne battary maksu
tik pl jums visiem ierosinājumiem man, kā padarīt lādētāju manā velosipēds pl padomu man to daļas izmantošanu, kā izmantot daļa un pl. iedodiet man detaile no ķēdes diagrammas un reklāmas PALDIES

Es domāju, ka Sej12345 mēģina pateikt, viņš vēlas uzlikt 3.7V NI-ion mobilā akumulators ar viņa velosipēdu.

hello sir Es gribu dot detaile savā mobilajā Li-ion battary 860mAh 3.7V un es vēlos veikt 12V DC uz 5 vai 6V līdzstrāvas avota mobilo ja u palīdzēt man, ka ļoti labi man im nav sūtīt attēli ur laiks tik pl.palīdziet man

Hi sej12345,
Veikt Ieskatieties šajā, tā var būt dažas palīdzēt.
ftopic348989.html # 1223875
Tahmid.

Kāpēc jūs ne tikai fit automašīnu cigāru gaismas ligzdā uz jūsu velosipēds un izmantot proprietry automašīnas lādētāju jūsu tālruni?

kabiru rakstīja:

Es domāju, ka Sej12345 mēģina pateikt, viņš vēlas uzlikt 3.7V NI-ion mobilā akumulators ar viņa velosipēdu.

Sorry es pārprot.Jūs varētu izmantot kaut ko līdzīgu 7805 / 6 regulators, ja velosipēds ir negatīvs zemes (vajadzētu būt), jūs varētu bold tieši uz rāmja, kas darbojas kā siltuma izlietne.Ieejas drošinātāju atbilstoši ieteicams.Jūs arī ir nepieciešama virkne rezistoru ierobežot pašreizējās, jums, protams, var darīt tieši no 12V piegādes vietā.Ne lielisks veids, kā iekasēšanas litija elementiem, lai gan, labāk būtu inteliģentas uzlādes ķēde.Ja jūs google Jums vajadzētu spēt atrast kaut ko piemērotu.Pievienots pēc 5 minūtēm:piemēram http://shdesigns.org/lionchg.html

thaks palīdzēt im ļoti laimīgs par ur replay ja u HV vairāk informācijas, tad pl padoms maniPievienots pēc 1 minūtes:GrandAlf rakstīja:

Sorry es pārprot.
Jūs varētu izmantot kaut ko līdzīgu 7805 / 6 regulators, ja velosipēds ir negatīvs zemes (vajadzētu būt), jūs varētu bold tieši uz rāmja, kas darbojas kā siltuma izlietne.
Saskaņā ar ieejas drošinātāju ieteicams.
Jūs arī ir nepieciešama virkne rezistoru ierobežot pašreizējās, jums, protams, var darīt tieši no 12V piegādes vietā.
Ne lielisks veids, kā iekasēšanas litija elementiem, lai gan, labāk būtu inteliģentas uzlādes ķēde.
Ja jūs google Jums vajadzētu spēt atrast kaut ko piemērotu.
Pievienots pēc 5 minūtēm:
piemēram http://shdesigns.org/lionchg.html

hello sir, I HV redymade lādētāju es vēlos, lai apietu maiņstrāvas piegādāt tad kā apiet pl.palīdziet man

Hi sej12345, gatavi lādētāju jūs runājat par ar 220v ievade ir daudz apgriezienu skaits, kas rīkos ka spriegums pie primārā pusē, tad to darīt, ka jums ir, lai samazinātu skaitu, savukārt arī nepieciešamo spriegumu.

Jūs nevarat izmantot šo lādētāju uz DC.Jums nepieciešams 12V automašīnas lādētāju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back