T
tuk
Guest
fan / motora detaļas [PIEVIENOJIET = CONFIG] 57.351 [/PIEVIENOJIET], kā liecina nosaukums Es plānošanu, izmantojot mosfet vadītājam kontrolēt dc fan / motors, nav ne jausmas, kāda veida man ir nepieciešams, lai veiktu darbu, ir daudz dažādu veidi fan / motors darbosies 24 / 7 365 dienas .. iespējams, jau vairākus gadus ventilatora / motors darbosies pastāvīgi un svārstās no 10% -100% jaudas ventilatora / motora ātrums tiks automātiski kontrolē MC (Arduino / PWM), izmantojot mosfet ...... reaģējot uz temperatūru, ja mosfet var atgriezenisko saiti motors info uz MC ... ātrums, utt, kas būtu labi arī 1), kā izvēlēties piemērotu draiveri: man spēles pašreizējo vērtējumu mosfet , lai fan / motora strāva rating ? 2) varu nopirkt kaut ko off plaukta vai man ir veidot? 3) kā tieši mosfet savienojumu ar ventilatoru / motora .. ir fani barošanas kabelis palaist cauri mosfet vai man ir nepieciešams, lai atvērtu ventilatora korpusu un savienojumu tieši ar motoru? 4) Vai ir kādi papildu ugunsgrēka riskus vai citu drošības jautājumiem, es ir jāņem vērā?