MOSFET vadītāja jautājumu

W

Wamor

Guest
Sveiki, es esmu, izmantojot IR4426 MOSFET vadītāja, lai pārslēgtos IRFR3910 MOSFET. IR4426 MOSFET vadītāja ir Io + / - ar 1.5A. IRFR3910 MOSFET ir QG ar 44nC (Qgs = 6.2nC un Qgd = 21nC). Ja man nav izmantot jebkuru vārtu rezistors es uzzināju, ka es varu aprēķināt Mosfet, ieslēgšanas laikā, izmantojot šādu formulu: t = QG / Io, kas dod man ieslēgšanās laiku 29.3ns. Vai tas ir pareizi? Vai IR4426 vienmēr sniedz 1.5A arī tad, kad es izmantot MOSFET, kas neprasa strāvas 1.5A? Kāda būs ietekme vārtu rezistors attiecībā uz pārejas laikā? Kā es varu aprēķināt pareizo vārtu rezistors. Paldies un laba vēlējumiem

Jūs izmantosiet vārtiem rezistors, ja jūs vēlaties (vai nepieciešama kāda iemesla dēļ), lai palēninātu maiņu. Es nepiekrītu pārslēgšanās laiks aprēķinu. Visbiežāk interesanti parametrs (piemēram, komutācijas zudumus), ir noteiktu pieauguma laiku, būtībā atbilst dzirnavnieks maksas. Attiecībā uz ieslēgšanas laiku, Qgs daļu līdz plato Vgs (Q) diagramma piebilst. Bet kopējais vārtu maksa netiek skaitīts ieslēgšanās. Efektīvu vārtiem pašreizējā ar vārtu rezistors būs atkarīga no plato spriegumu (Vgs par) un transportlīdzekļa vadītājs sprieguma.

No MOSFET vārtiem šķiet, vadītāju, kā kondensators, kas ir jāmaksā uz sliekšņa spriegumu, lai ieslēgtu ierīci. Tāpēc plašāka strāvas var piegādāt uzlādēšanas / izlādēšanas kondensators, jo ātrāk jūs varat pārslēgties to un izslēgt. Jūs varat saņemt novērtējumu par ieslēgšanās laiks atņemot MOSFET par spriegumu savukārt no diska sprieguma. Sadalīt šo vērtību vārtiem rezistors, lai iegūtu vidējo maksu strāvu. Laikā savukārt kopējais vārtu maksas nana kulonos divded ar pašreizējo ampēros, tas dod NS atbildi. Piemēram, Drive spriegumu 12 voltiem. MOSFET sliekšņa spriegums, 1.5 voltiem. Rezistors 10 Omi. Maksas pašreizējā = (12 - 1,5) / 10 = 1,05 ampēri, ieslēgšanās laiks = kopējais vārtu maksa dalīta ar maksas pašreizējā = 44 / 1,05 = 41,9 ns. Sakarā ar mazu vērtību iesaistīto kapacitātes, citi faktori stāties spēlēt, piemēram, detaļu izkārtojums. Parastā procedūra, lai aprēķinātu rādītājus, tad pārbauda faktiskā izpilde, nosakot, ieslēgt / izslēgt un palielināšanās / samazināšanās reizes, izmantojot darbības jomu. Bez sērijas vārtiem rezistors, maksimālais maksu pašreizējais no vadītāja var būt lielāka nekā spec, jo nav pār to kontroles?

ieslēgšanās laiks = kopējais vārtu maksa dalīta ar maksas pašreizējā = 44 / 1,05 = 41,9 ns.
Kopējais vārtu maksa, ieskaitot maksu piegādāti pēc MOSFET ir ieslēgts. Tādējādi, aprēķinot pārvērtē savukārt laikā. Turpretī, vārti maksas daļu par Vgs> Vgs, THR vērojami turn-off.

Tas ir no saites, [PIEVIENOJIET] 54191 [/PIEVIENOJIET] Man ir pievienoti krāsu, lai vieglāk lasīšanu, jūs varat viegli redzēt, ka izejas strāva ir maksimālas un sprieguma kritums sāks samazināties ilgi pirms vārtiem kopējās maksas punktu. Alex

Paldies par savieno Fairchild pieteikumu piezīmi. Tas izskaidro lietas ļoti skaidras.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back