MOSFET rezistoru vajadzīga palīdzība ....

H

hornhunter

Guest
Labdien attiecīgie dalībnieki no foruma, man ir viena problēma, un ceru, ka kāds šeit var palīdzēt man atrisināt to. Mana problēma ir par autobūves Mosfet rezistoru / regulators ventilatora motoru, Mercedes E klasei. Šī pretestība ir miris. Mani interesē, kāda veida MOSFET rezistoru tas ir un tur par to nomaiņu. Šī miris viens mērķis ir regulēt ātrumu ventilatoru. Tas ir 4 savienotāji. Es augšupielādēt attēlu. Palīdzību anykind ir apsveicami. Paldies Jums visiem. Es zinu, man nav teikt daudz, lūdzu kāds ir svarīga. Nezinu, kā atrast šo daļu no tūkstošiem elektronisko komponentu.

Hi, Kā jūs nolēma, ka šī ir ātruma regulēšana? M. Pathma

Vai esat pārliecināts, ka tas ir rezistors? Es domāju, ka jūs meklējat ir MOSFET sevi. MOSFET ir Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor. Tomēr daudzi cilvēki saka, MOSFET tranzistors. Tas MOSFET ir iespējams palaist kā chopper, lai izveidotu pašreizējo impulsiem, ka ātruma kontroles ventilatoru. Diemžēl, šis modulis tika visticamāk custom daļa Mercedes. Parasti šie moduļi ir vairākas, kas MOSFETs paralēli piestiprināts metāla plāksnes heatsink un tad pārklāj ar epoksīda mitruma necaurlaidību un, lai palīdzētu ar siltumu.

Reģistrs ir pūtējs kontrole module.Advise jums mainīt jaunu beacause ir grūti mainīt elektrisko komponentu ventilatoru kontroles modulī. Pat tad, ja atverat modulī var atrast varētu sadalīti tā, lai mainītu MOSFET modulī.

Thanks guys ... Jūs visi Wright, tāpēc man ir, lai dotu lielu naudas summu, lai tā ... Es esmu pārliecināts, ka tas tiek izmantots ventilatora ātruma regulēšanas ...

[Quote = hornhunter] Thanks guys ... Jūs visi Wright, tāpēc man ir, lai dotu lielu naudas summu, lai tā ... Es esmu pārliecināts, ka tas tiek izmantots ventilatora ātruma regulēšanas ...[/quote] Ja šo moduli ir kļūdains, un jums ir vienalga caur to prom, un jums ir laiks, tad atveriet šo moduli. Ja ir grūti epoksīda tajā, tikai siltuma tas un ekstrakts tāpat kā arheologs darīt, siltuma vēlreiz, ja tā kļūst atdzist. Kad visas sastāvdaļas ir pakļauti (Ja šī moduļi satur daudzas sastāvdaļas), un jūs varat pārbaudīt, kas ir bojāts. ENJOY!

Jā, tas ir grūti epoksīda iekšā. Es tikko uzzināju, ka tas nav MOSFET, bet bipolāros, jo Darlington konfigurācija, daži puisis man pastāstīja par MercBenz forumu es būs augšupielādēt attēlu daļa nedaudz vēlāk ...

Es iedzēru Awarapunshee padomu, un tas ir tas, ko es atrast zemāk. Ievadi pin ir savienots ar metāla plāksni, un izejas konektors kopā ar 2 kontroles savienotājiem stāv uz kaut ko līdzīgu rezistoru plāksnes, un kad jūs vēlaties, lai paātrinātu ventilatora spriegumu uz šīs kontroles pins ir droping un ventilatora ātruma pārsniegšanu. Šo produkciju conector ir pamats ventilatoru un + savienotājs ir tieši savienots ar ventilatoru.

Ko es domāju ir, šī vienība nav labojams. Tā kā nav diskrēti komponenti pakalpojumu pieejamību.

Jāvienojas ar jums ... Apsveriet šo tēmu slēgts. Paldies puiši par visu jūsu palīdzību ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back