L
losullivan59
Guest
Hi, es esmu strādā pie elektrisko sistēmu mazu sacīkšu auto, un ir problēma.Manā domuzīme, man ir Polaris / Arcticat sniega motocikla / ATV nogalināt slēdzis (Polaris daļa nav 4012269).Nogalināt slēdzis ir ieslēgt / izslēgt kapteinis relejs (rezistoru apkarošanu TYCO 1904000-1 ar iekšējo spriegumu), kas fusebox kas savukārt baro pārslēdz 12 līdz drošinātājiem un sastāvdaļas.Nogalināt slēdzis rīcība ir pretēja, tomēr - tas ir atvērts, kad uz augšu (darba) stāvoklī, un slēgta uz leju (nogalināti) stāvoklī.Es uzskatu, ka tas tiek izmantots īss aizdedzes sistēmu uz zemes kaut kādā veidā ir sniega motocikls / ATV.Anyway es gribu mainīt rīcību, kam nogalināt slēdzis zemes vārtiem MOSFET (IRFZ44ZSPBF), izmantojot 10k pullup.Setup shematisks manam ir pievienots.Šis setup nedarbojas pareizi, tomēr.Kad es pirmo reizi noteikt šo augšu izrādījās uz darbu, bet tad katru reizi, bet auto paliks par to, kad nogalināt slēdzis ir uzstāja.Pēc daudz testēšana, es sapratu, ka baterijas spriegums radīja šis kaut kādā veidā - zem ~ 12.8V, MOSFET darbotos pareizi, bet iepriekš, ka, MOSFET paliks daļēji slēgta, kad nogalināt slēdzis ir nospiests.Nogalināt slēdzis darbojas pareizi - vārti redz 14/12 V, kad nogalināt slēdzis ir uz augšu, un 0 V, kad slēdzis ir aizvērts.Pēdējo reizi problēma radās, man bija uz leju spriegumiem: vārti bija ~ 10mV virs avots, baterija sprieguma bija 13.27V un drenāžas / apakšējā pusē releja spoles bija 10.39V.Esmu dzirdējis par mosfets atslēgas kad saskaņā ar spriegumu tapas, tik pat tur bija iekšējais rezistors, kas relay, es pievienoja flyback diodes.Ka nebija salabot.Es arī mēģināju vadu ar spriegumu dalītāju pie vārtiem, lai samazinātu vārtiem spriegumu līdz 6V ~.Kas nestrādāja vai nu.Es esmu veida jaunu, lai mosfets, tāpēc varbūt problēma ir skaidrs, kādam nedaudz vairāk pieredzējis.
Paldies!
Paldies!