MOSFET Pārklāšanās kapacitātes mērījumi

E

engrak

Guest
var kāds stāsta, kā iegūt MOSFET pārklājas kapacitātes?

[Quote = engrak] var kāds stāsta, kā iegūt MOSFET pārklājas kapacitātes [/quote] Lasīt BSIM3 pamācība saskaņā kapacitātes nodaļā? .... galvenokārt, lai iegūtu labu rezultātu, jums vajadzētu sākt ar īpašu testa struktūra ....

man ir īpaša struktūra pieejami, piemēram, NMOS masīva izmēru 10x10 un 10X0.35, bet i got divas dažādas vērtības pārklāšanās kapacitātes no šiem diviem izmēriem, bet tas nav iespējams, ir pats process, technology.so kāpēc divi izmēri ir doti? i mērīšanas pārklājas kapacitātes izmantojot LCR mērītāju.

[Quote = engrak] Man ir īpaša struktūra pieejami, piemēram, NMOS masīva izmēru 10x10 un 10X0.35, bet i got divas dažādas vērtības pārklāšanās kapacitātes no šiem diviem izmēriem, bet tas nav iespējams, ir pats process, technology.so kāpēc divi izmēri ir ņemot? i mērīšanas pārklājas kapacitātes izmantojot LCR mērītājs [/quote]. neliela garuma iedarbību izraisa atšķirības ..... parasti pārklājas cepure ir charecterised izmantojot 10/0.35 ur gadījumā ......

Es gribu zināt iemeslu, kāpēc īsā kanāla garums masīvs vajadzētu izmantot, lai aprēķinātu pārklājas kapacitātes.

[Quote = engrak], es vēlos zināt iemeslu, kāpēc īsā kanāla garums masīvs vajadzētu izmantot, lai aprēķinātu pārklāšanās kapacitātes [/quote]. Es neesmu pārliecināts, kas ir tieši ur testa struktūra izskatās ..... bet, ja u izmantot 10 / 10 masīvs, tad testa struktūra ir ļoti liels, lai iegūtu pamatotu kapacitātes vērtību no jūsu mērījuma ..... u HV uz makesure kapacitātes vērtību no easurement ir daudz lielāks par sistēmas kapacitātes .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back