MOSFET neatbilstība

M

midgariano

Guest
Hello everybody.

Man vajag dažas imformation par neatbilstību MOSFET tranzistori, jo par šo fenomenu differencial pāriem.Es biju meklējot šo tēmu, bet es neesmu atradis nekādu informāciju.
Es tiešām ir nepieciešams, ka.

Thank's a lot.

Pirmkārt, izmantojiet lielu platību MOSFET.
Sencondly, sadalīt MOS divās daļās, un šķērso tos savieno.
Treškārt, pievienojiet dažas fiktīvu MOS ap tiem.

Sveiki
varbūt šī doc palīdzēja jums
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=778720 # 778720

BR

neatbilstība prob, u var uzskatīt to aspektu kompensē volts

jebkura izkārtojuma grāmatas, netiks apspriest tā ir dump.

Manuprāt
Pirmais, varat izmantot simetrijas struktūru, kurā jūs varat atrast daudz grāmatu.
otrkārt, jūs varat atsaukties uz liešanas kuru jūs varat saņemt savu PCM vai elektronikas parametrs, un varbūt šeit ir daži discreption par neatbilstību parametru.Jūs varat aprēķināt MOS ar neatbilstību parametru.
Treškārt, jūs varētu zināt, ķēdes's precizitāti.

Ir divi veidi, kā samazināt kompensēt.
1.ar dizainu.izvēlieties ierīci, ar lielu platumu.izlaides stadija būtu banlance lai novērstu sistemātisku nobīdi.Pašreizējā avota garums ir maksimāls.2.Ar izkārtojumu, izmantojot centroīdu un interdigitization

tia_design, jūs varat push mani uz avotu, kur ir Es varu izlasīt par centroīdu un interdigitization ar izkārtojumu?paldies, Dan

Lasīt Alan Hasting's "" māksla Analog izkārtojums, Nodaļa 7 ir nosaukts atbilstību Rezistori un kondensatori, bet tā iekšpusē pieminēt atbilstošas metodes, ko piemēro visām sastāvdaļu, it īpaši jūs atradīsiet labus paskaidrojumus un piemērus Interdigitation un CommonCentroid.

kompensēt volts
layut un tā par visiem radīs neatbilstību!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back