MOSFET ar zemu VGS (th)?

L

Loq

Guest
Es meklēju mazu P MOSFET ar zemu VGS (th), lai strādātu inder 3.3V. Paldies

Vai jūs domājāt, Low Vth ierīces? Ja tas tā ir gadījumā jūsu lietuves būtu zems Vth ierīci.

Man ir jāstrādā ar diskrētiem komponentiem, lai es redzētu vishay produktiem. Vai Jūs zināt, vienkāršu shēmu, vadīt tos ne pārāk lēni? Paldies

tas ir atkarīgs no jūsu diska strāvu. what do u ir pašlaik? Bet, u var izmantot mosfet draiveri, ja u vēlaties tiešām ātri respose. citādi, u var izveidot vienkāršu bufera, izmantojot diskrētiem komponentiem.

vadītājs risinājums varētu būt vienkāršāka. Bet vai jūs zināt daļa strādā saskaņā ar 3.3V. Šķiet, ka visi ir norādīta 5V operācijām. Pašreizējā Man ir disks ir apmēram 100mA. Es gribu šuntēšanai lāzera diode.

LTC1693 ir vienkārša mikroshēma, ka man ir jāizmanto pirms, bet barošanas spriegums ir 5V. Spec. ir kaut kur ap 4.5V minimālo. Es domāju, ja UVLO ir zem 3.3V, u joprojām var izmantot, ar mazāku disku. Ir pārbaudīt datu lapu par Linear Technology mājas lapā. Vienīgais iemesls, kura dēļ UVLO ir tāpēc, ka pārāk zems spriegums nedrīkst pilnībā attīstīt FET, kā sliekšņi bija augsti. Tomēr, ar jaunās paaudzes zemu slieksni FETs, jaunie autovadītāji būtu ērti uzlabot to ar 3V un augstāk. Atvainojamies par nespēju dot ua daļa nr ..

Paldies pokeman. Vai varat ķengāties man martin tīmekļa vietnes adrese, jo es nevaru atrast to.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back