MOSCAP kā atdales kondensators

A

angyp

Guest
ja man bija izmantot MOSCAP kā on-chip atdales kondensators, vai tas ietekmē citas tuvumā esošām ierīcēm, ja tas ir pārāk liels? kas ir labs veids, kā izolēt to.

labākais veids ir sadalīt MOSCAP paralēli tām ir zemāks sērija pretestību un vairāk ideāls zemes savienojumu, arī attiecībā uz substrāta trokšņa samazināšanai aizsargs gredzens tiek izmantoti, kas ir nwell un P + savienojumu ap jūsu MOSCAP vai citu trokšņainā / jutīgu blokiem. BET!

Tas nav labākais veids, šis ierobežojums tiks veikts ar ieejas spriegumu un citi.

[Quote = tryagain] Tas nav labākais veids, šis ierobežojums tiks veikts ar ieejas spriegumu un citi [/quote] Tryagain, jūs pls padomu, kas ir labākais veids?. Mēs izmantojam kopēju GND un barošanas tapas analogās un ciparu bloku, bet elektropārvades līnijas ir atdalītas no polsteriem, lai dažādiem blokiem. Attiecībā uz atsaistīšanu kondensatori, lai mēs savienot tos starp barošanas un zemes līnijas tajā pašā ēkā vai jebkurā elektropārvades līnijām ir OK?

Kad es pieteicos MOSCAP kā on-chip atsaistīšanas capacitors, es atklāju, ka šo atdales kondensators noplūdes problēmu. Noplūdes rodas vienā subthreshold un vārtu tunneling vienu. Vai tā iespējamu pieeju, lai piemērotu apgrieztās neobjektīvus krustojums diodes kā on-chip atsaistīšanas capacitors?

mums bija izmantot apgrieztās neobjektīvus krustojums diodes ESD aizsardzību mikroshēmā.

hi, xinsu, Kā izmantot apgrieztās neobjektīvus krustojums diodes ESD aizsardzību chip? Jūs varat izskaidrot to vairāk? [Quote = xinsu] mums bija izmantot apgrieztās neobjektīvus krustojums diodes ESD aizsardzību chip [/quote].

hi, leģenda Add apgrieztās baised diode arry dažādu barošanas bloki, parasti savienot to pamatojumiem.

Kāda vērtība diode krustojumam capa? Cik platība ir nepieciešama, lai diode krustojumam capa un MOSCAP ja izmanto pašu vērtību par atsaisti capa?

hai vel, jūs varat izvairīties no atdales kondensators, ja telpa ierobežojumu, sapakojot varas sliedēm virs otra. Yau var aizstājēju jaudu un sliedēm, piemēram interwinning pirkstiem, tas ir atkarīgs no metāla availables jūsu procesā. Šī metode balstās jo atsaistīšanas capacistors pāri jaudas sliežu FOC. rgrds, Selva

surround moscaps byguardring. padarīt MOS uzmavas tik liels, kā iespējams

[Quote = SC3K01] Kad es pieteicos MOSCAP kā on-chip atsaistīšanas capacitors, es atklāju, ka šo atdales kondensators noplūdes problēmu. Noplūdes rodas vienā subthreshold un vārtu tunneling vienu. Vai tā iespējamu pieeju, lai piemērotu apgrieztās neobjektīvus krustojums diodes kā on-chip atsaistīšanas kondensatori [/quote] Hi SC3K01, es gribētu zināt, cik daudz ir noplūdi? ar simulāciju par MOSCAP noplūde 1e-18 robežās. Piezīme: Es izmantoju 0.5um CMOS process

Kā noplūde ir jūsu bažas, es domāju, ka jūs lietojat "thin-oksīds", ierīču nesen tehnoloģija (130nm vai mazāk) .. Es nevarētu ieteikt izmantot šīs ierīces ne tikai tāpēc, ka noplūdes, bet arī, lai izvairītos no robustumu un liela apjoma ražu problēmas cēloņa defektiem oksīda vai ESD zaps .. Ar vecākiem tehnoloģijas man nekad nav bijusi problēma, izmantojot MOS ierīcēm, kā atsaiste vāciņi .. Ciao, Lucas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back