Montekarlo simulācijas ādminis ............ plz help me

N

neerav_mehan

Guest
Sveiki .................. i am rakstot netlist par invertoru in tsice .... Es gribu palaist Monte Karlo simulācijas, lai noteiktu vidējo falltime, ņemot efektu sliekšņa sprieguma svārstības. ... * Galvenā ķēde:. Invert c2 no GND 800ff ietver ml2_125mc.md m1n noteikti GND GND NMOS L = 5U W = 8U m1p noteikti VDD VDD PVO L = 5U W = 12U pasākums tran falltime bremzēt v (no) val = 2,8. kritums = 1 Targ v (no) val = 0,2 kritumu = 1. param vto_n = unif (0,622490, 0,5, 1) vto_p = unif (-0,63025, 0,5, 1). tran 2n 600N slaucīt Monte = 10. print tran in out VDD VDD GND 3,0 vin ar GND pwl (0ns 0V 100ns 0V 105ns 3V 200ns 3V 205ns 0V 300ns + 0V 305ns 3V 400ns 3V 405ns 0V 500ns 0V 505ns 3V 600ns 3V) * End of galvenā jaudas: invertcukura ........ .. Tātad man ir noteikt robežu parametru vienotu izplatīšanu. Saskaņā ar šo netlist sliekšņa spriegums būtu slaucīšana ar relatīvo variāciju 50%. Bet simulators veic tikai viena vērtība no sliekšņa spriegums, kas ir definēts pēc modeļa failu. var kāds man pateikt, ir tur kaut kas nepareizi ar šo kodēšanu ????? kāpēc simulators nav dažādas parametra vērtību ?????? PLZ palīdziet man .... thanx iepriekš ....

Man nav parasti izmantot Tanner, lai gan man ir darīts īsi. Es nevaru redzēt no jūsu netlist kā modelī failu Vto būtu svarīgāka par to, ko jūs esat darījuši. Vai Vto_n definē kā globālu parametru modeli failu? Keith

thanx par ur atbildi ......... i download modeļa failu no mosis.com un havnt mainīt jebkādu lieta, ka. Patiesībā es dont zināt, kā es varu noteikt vto_n kā globālo parametru modeli failu. i am pievienojot modeļa failu. ja u var PLZ man pastāstīt, kā es varu noteikt, ka ?????? thanx daudz ......

Vai jums ir Montekarlo modeļiem? Dažas lietuves tikai piegādājot tos ritms though. Es gribētu rediģēt modeli vth0 = {vth_n} vietā, ja noteikts skaits un izmēģināt šo. Es neesmu pārliecināts, vai figūriekavās ir būtiskas. Keith

thanx keith ....... Man ir Montekarlo modeli failu ritms, bet tas nedarbojas ar ādminis ......... es jau mēģināja vtho = vth_n ..... bet tas nav darba ..... var u liecina kaut ko citu?? thanx daudz

Ko es piedāvāju jāmaina vth0, bet to var darīt visu NMOS ir vienādas vth0. Mēģiniet iegulšana unif (0,6 ..... vienādojumu tieši modeli, nevis ar. Param. Pārliecinies, ka saglabā kopiju no jūsu sākotnējā modeļiem failus. Tāpat pārliecinieties, ka lietojat modificētu modeļiem (put apzinātu kļūda tajā un pārliecinieties simulācijas ziņojumi problēma). Diemžēl es neesmu pie mana datora, Lieldienās, lai daru to no atmiņas, citādi es varētu apskatīt savu modeļus. I have created Monte Carlos Hspice modeļus, izmantojot datus no Spectre un ELDO modeļu pirms . Keith

thanx par ur palīdzēt keith un žēl izjaukt u atkal ........ taču šādas kļūdas nāk laikā simulācijas pēc tam, izmantojot unif atslēgvārdu modelis ............... Nezināms parametrs "unif", konstatēja izpausmi unif Fatāla kļūda: Model NMOS - Nevar novērtēt vērtību, parametru -> "vth0 = unif"

Mēģiniet liekot figūriekavās kārta vienādojumu tik vth0 = {unif (0,6 ..... utt Keith

thanx keith .... i ir mainījušies modelis, kā šis ... vth0 = {vt0_n} ... un tas darbojas .... ur ideja figūriekavās ir patiešām noderīga man ... thanx daudz ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 7 minūtēm: [/color] [/size] man ir vēl viens jautājums ... do u ir kāda ideja, kas, kā es varu izmērīt dispersiju offfset sprieguma ..... es domāju, ir to tiešu komandu šo garšvielu ????? thanx iepriekš ...

Figūriekavās izmanto, ja simulators sagaida numuru, bet jums nav dodot vienu. Funkcijas figūriekavās tiek vērtētas pirmo un pagriezās, lai numurus pirms simulācija iet. Vismaz es domāju, ka ir pareiza, kā vislabāk, kā es varu atcerēties. [Quote = neerav_mehan] do u ir kāda ideja, kas, kā es varu izmērīt dispersiju offfset sprieguma ..... es domāju, ir to tiešu komandu šo garšvielu ????? thanx iepriekš ...[/quote] Es nezinu, ko tu domā. Jums vajadzētu būt iespējai gabals histgram sadales (spreds) jebkura simulācijas mērījumus, ja tas ir tas, ko tu domā. Tas būtu vairāk Tanner funkcijas nekā patieso Spice vienu, tāpēc es neesmu pārliecināts par komandu (-iem), lai to izdarītu. Keith.

thanx keith par ur palīdzēt ... i iet cauri ādminis rokasgrāmatā ... un saņēma manu ans. ir komanda, lai izmērītu rms (dispersijas) ......

Tas ir labi. Kaut Spice ir gandrīz standarta, pievienojot shēmas un viļņu skatīšanās / mērījums ir pilnīgi atšķirīgs no viena programmatūras piegādātāja uz nākamo. Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back