Modificēšana programmētājs

I

izua

Guest
Sveiki visiem! Es programmētājs attēli, no šajā lapā: http://www.janson-soft.de/pic/pic.htm . Šķiet ok 12C508 modeļiem, pat wrote un pārbauda tos, bet jaunākiem modeļiem, piemēram, 12F675 negrib jāraksta vispār. Esmu lūdzis autors, un viņš laipni teica man sprieguma, ko sniedz ostā var nebūt pietiekami. Es esmu arī mēģinājusi šo programmētājs, pēc viņa padomus, uz 3 citām kastēm, un nepāra pietiekami, vienā no tiem strādāja (bet tas nav mans). Es domāju modifing šo ierīci, pievienojot tranzistors katrai ostai, tranzistors, kas virzīs ārējo barošanas avotu, un zemējums ostas ar barošanas zemi. Vai tas ir labi? Vai kāds izdarījusi kaut kas līdzīgs šim? Kas man ir jādara? padomiem un triku? Tagad, mikroshēmas ir iekšējā oscilator ar 4MHz, un vairums no tām darbojas līdz 20MHz. Ja es nopirkšu zemākas frekvences tranzistori, Jūsuprāt chip parūpēsies, ja tas ir ieprogrammēts lēnāk? [Man vienalga, ja es ilgāk gaidīt:)], ko spriegums man tieši piegādāt, es nezinu, kādā sprieguma seriālo portu darbojas. ir tur anychance sabojāt portu? paldies,-izua

Nevarēja panākt šo vietni. Es būvēts viens no www.OshonSoft.com , tā paralēlā porta veidu un hv ir darba naudas sodu kopš. To var ieprogrammēt lielāko 12.f, 16.f un 18.f sērija attēli.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back