Moderators uzmanību

G

gsjaved

Guest
Meklēšana:

Šis mehānisms ļauj meklēt vēlamo informāciju no visas datu bāzes.
Vai ir tag sistēmu labāku meklēšanas metode nekā pašreizējā, ko var izmantot šeit.

Par Piemēram: Ja meklējumi "klases pastiprinātāju" ir dots, meklēšanas funkcija neveic visu frāzi savā meklēšanu.
Tas aizņem "klases", "Amplifier", uc individuāli.

Var meklēt jāveic vairākiem atslēgvārdiem (atrodas tajā pašā amatā vai diskusijas)?

Ja tas ir iespējams, tad es personīgi uzskatu nepieciešamību iesaiņojumu jaunu (atkārtotas ...) jautājumu ir iespējams noņemt. (Ko es parasti beigās dara pēc tam, kad meklējot tiem. Thankfully tie arī tiek arī atbildēts nekavējoties)

Es pazemīgi lūgt moderatori un vecākajiem locekļiem šajā forumā izpētīt šo iespēju.Tas arī uzlabo izmantošanu.

Paldies.

PS: Man ir arī mēģinājusi noskaidrot, "Search query lapu".Es rakstu to pēc, izmantojot šo lapu too.

Javed

gsjaved rakstīja:

Meklēšana:Šis mehānisms ļauj meklēt vēlamo informāciju no visas datu bāzes.

Vai ir tag sistēmu labāku meklēšanas metode nekā pašreizējā, ko var izmantot šeit.Par Piemēram: Ja meklējumi "klases pastiprinātāju" ir dots, meklēšanas funkcija neveic visu frāzi savā meklēšanu.

Tas aizņem "klases", "Amplifier", uc individuāli.Var meklēt jāveic vairākiem atslēgvārdiem (atrodas tajā pašā amatā vai diskusijas)?Ja tas ir iespējams, tad es personīgi uzskatu nepieciešamību iesaiņojumu jaunu (atkārtotas ...) jautājumu ir iespējams noņemt. (Ko es parasti beigās dara pēc tam, kad meklējot tiem. Thankfully tie arī tiek arī atbildēts nekavējoties)Es pazemīgi lūgt moderatori un vecākajiem locekļiem šajā forumā izpētīt šo iespēju.
Tas arī uzlabo izmantošanu.Paldies.PS: Man ir arī mēģinājusi noskaidrot, "Search query lapu".
Es rakstu to pēc, izmantojot šo lapu too.Javed

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back