Modems vadības līniju obligāti?

O

ojahan

Guest
Hi all, Es cenšos izveidot savienojumu ARM mikrokontrolleru Huawei MC703 (CDMA EVDO), izmantojot Keil bibliotēka. Ja es varu pieslēgt, izmantojot datoru (modema iezvanes) ar RTS / CTS izmanto līniju, tiek veikts pieslēgums un datu pārraides ir OK. Bet, ja RTS / CTS līnija netiek lietota, datu nodošana nav OK. Bet, ja es varu izmantot mikrokontrolleru, tiek veikts pieslēgums (saņēma "CONNECT" ziņojumu), bet ne vēlāk var nosūtīt datus, pat ja RTS / CTS sistēmu izmanto. Pati firmware tiek izmantota, lai izveidotu savienojumu ar SIM900 GSM, un nav problēmu atrast, RTS / CTS netiek izmantota. Mani jautājumi ir: - Vai RTS / CTS līniju obligāti vai padarīt modema savienojumu ticamāku? Es nekad izmantot šo kontroles līniju pirms tam. - Vai ir kādas atšķirības kompresijas kods, aktivizēšanas, drošība uc starp CDMA un GSM? Paldies visiem dalībniekiem uzmanību Sveicieni Ojahan

Jā, kompresijas kods, aktivizēšana, drošība atšķiras CDMA un GSM, faktiski sarežģītāka CDMA ...... RTS un CTS nav vajadzīgi GSM vai CDMA (GSM tipa moduļi), bet formodules kā EVDO ir nepieciešams

Paldies par ātru atbildi. Nez tas dators var automātiski noteikt modemu (CDMA un GSM), tas ir saistīts, un izmantot atbilstošus kodu. Vai jūs varat ieteikt man CDMA modemu (zīmolu un modeli), ka jūs jau veiksmīgi savienots ar. Man var būt nepieciešams mainīt ar citu zīmolu Paldies Ojahan

PC mēs instalēt draiveri, kas, EVDO un PC runāt ar tiem vadītājiem .. Es to nedarīju praktiski, bet mani skolēni to dara darot kādu pētījumu par to. Es varētu darīt ar CDMA moduļiem pats kā GSM moduļi sen atpakaļ .....[ COLOR = "Silver"] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 18:14 ----- ----- Previous post bija 18:12 ----------[/SIZE] [/color] jūsu pieteikums tohave informāciju par ierīces paraksts, ID, vārdu un numuru informāciju, kuru jūs saņems to vadības panelī ierīces īpašības ...

Hi paldies par informāciju, man ir pārbaudīti vēlreiz, vai ir virzītājs, kuru izmanto datoru savienojumu, un es varu apstiprināt, ne draiveris uzstādīts pirms, tikai normāli PPP iezvanes es domāju, ka man ir nepieciešams, lai analizētu datora modemu komunikācijas un līdzināties.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back