modelsim un iekļaut / bibliotēkas failus

B

buenos

Guest
hi, ja es gribu, lai modelētu verilog projektu, kas ietver failus, tad modelsim saka: nevar atvērt ietver failu ... ir in modelsim (kompilatora opcijām) variants, i norādīja ont arī failus, bet pat tad, to nevar atrast. Es kopēt failus uz vairākām mapēm i am, izmantojot Xilinx ISE 8,1 un modelsim III XSE startera 6,1 wow padarīt modelsim lai atrastu ietvert failus?

[Quote = Buenos], hi, ja es gribu, lai modelētu verilog projektu, kas ietver failus, tad modelsim saka: nevar atvērt ietver failu ... ir in modelsim (kompilatora opcijām) variants, i norādīja ont arī failus, bet pat tad, to nevar atrast. Es kopēt failus uz vairākām mapēm i am, izmantojot Xilinx ISE 8,1 un modelsim III XSE startera 6,1 wow padarīt modelsim lai atrastu ietvert failus [/quote]? Izmantojot + incdir + ir jāstrādā, un tas strādā. Varbūt ceļš jūsu nosacījumu, ir nepareiza? Es parasti lietoju to command line un nav saskaņā ar ISE, bet nedrīkst jautājums. Ajeetha, CVC www.noveldv.com

Kas par simprim? tagad tā nevar atrast simprim. (ISE post tulkot simulācija) 1. kas ir simprim? 2. Kāpēc man būtu jāzina, kas ir simprim, ja es gribu, lai modelētu? (Nevis vienkārši: spiediet> simulēt), ko man darīt ar šo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back