Modelsim 5.7d licence problēmu

A

andreimax

Guest
Čau, Vai kāds man pateikt, kāpēc gan modelsim SE 5.7d licence vednis ziņojumus labs licences failu, kad es esmu startin modelsim man šādu ziņojumu? "Nevar izrakstīšanās skatītājs licenci, lai varētu izmantot modelsim grafisko lietotāja interfeisu Vsim ir. Slēgšanu." Kas notiek?

Jūsu licence nav konstatēta 1) būt SHURE ka LM_LICENSE _FILE = C:? \ Neatkarīgi no jūsu lic.dat 2) savu licenci jāietver servera nosaukumu SERVER (ETHERNET adrese) un ports = 1650 Piemēram SERVER 972.200.128 1650 3) modeltech daemon, kas gatavojas comunicate ar modelsim tas ir modeltec5.7 \ Win32 \ modeltech piemēram Daemon c: \ modeltech5.7 \ Win32 \ modeltech Un, protams, licences radīto FOR PAR. . ethernet adresi, kuru mentiones 2 skaita

Man to pašu kļūdu, bet es couildn't to atrisināt. mans licences fails ir līdzīgs šim [color = red] nosodījusi [/color] LM_LICENSE_FILE ir iestatīts. bet modeltech ir tāda pati kā modelsim dir. [Color = red] / brīdinājums # 1 - nav post nelikumīgu licences un plaisas šeit. (Klug) / [/color]

Jūsu licence nav featuer par modelsim grafisko lietotāja interfeisu

Varbūt iemesls ir tas, ka jaunākā flexlm versiju. Es domāju, ka jums vajadzētu iegūt jaunāku licenci.

robertcheng ir labi! Man bija tā pati problēma, (pārbaudiet caurlaide, bet programmā nav palaist), jums ir, lai saņemtu jaunu licenci!

ja u ir darījuši pārinstalēt vai uzstādīta jauna versija dažos citā mapē u var saņemt šo kļūdu. mēģināt pārinstalēt to tajā pašā mapē. vai arī sazināties ar mentoru atbalstu. ieķīlāt

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back