Modbus Plus - Ethernet Converter

S

swilly

Guest
Ikviens zina, ja pastāv citi Modbus Plus Ethernet pārveidotājs, izņemot no moduļa, kas tiek pārdots Schneider? (Ir ļoti dārgi, un ļoti liela! Šķiet datoru!)

Jūs varat veidot savu. 1-Modbus plus protokols ir bezmaksas, daudz avotu un koda C. 2-Izmantot jebkuru mikrokontrolleru ar SPI autobusu (PIC, atmel.I izmanto motorola hc12 kopš easeir uz implemet un atkļūdot Modbus stuff.) 3-Izmantot PIC 28J60 SPI - Ethernet interfeiss mikroshēmā. (man nav mēģināt šo daļu.) Cik daudz naudas Schneider pārdod? Vai mēs varam būt bagāti, ja jūs pārdodat, un ja es izgatavot:)

Paldies jums. Vai jūs varat sūtīt man Modbus Plus protokols? Es neatradu to.

Hmm, es domāju Modbus Plus kā Modbus TCP. Lai piedod man, i meklēja Modbus Plus un foud daži spec patīk info zem saites: www.modicon.com / techpubs / pdf / plangde.pdf www.sksct.fi / Downloads / mb_plus . pdf www.eecs.umich.edu/ ~ modbus/documents/PI_MBUS_300.pdf es nevarēju atrast nevienu avota kodu, kas saistīti ar Modbus Plus. Bet cilvēki saka, ka tas ir diezgan līdzīgi MODBUS RTU. Bet es nevarēju atrast nevienu precīzu spec. Tātad mainīt 1. solis mans pirmais post, kā: 1-Daudz avots un C kodu Modbus, bet Modbus Plus šķiet īpaša. Sorry ..

par Modbus specificaton skatīt www.modbus.org par Modbus Slave vai Master (simulācija) softwares izmantošana www.modbustools.com simulācijas UART (COM) pc izmantot Virtual Serial Port Driver programmatūru (meklēt gioogle), tāpēc jums nav nepieciešams, lai būtu reālas aparatūru. PC pusē jūs varat atrast daudz pieteikumu un avotiem Delphi.

Hi! meklēt vai meklēšanas B & B Electronics viņi ir Modbus - Ethernet Converter Wintech Software ir MNetSvr ir Windows pielikums, kas kalpo kā TCP / Modbus IP vārteja ModSim Windows Application simulē vergu beigām Modbus protokolu. bye

Code:
 Wintech Software ir MNetSvr ir Windows pielikums, kas kalpo kā TCP / Modbus IP vārteja ModSim Windows Application simulē vergu beigām Modbus protokolu.
Jebkura url?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back