mod funkcija

S

sree205

Guest
Hi all,
Vai ir vienalga modulis funkcionalitāti (% b) var tikt realizēta, izmantojot kombinatorisks loģika?Es domāju, ka to iespējams izmantot atkārtoti atņemšanu, bet gan, ka, lai tiktu realizēta, ir nepieciešams daudz clock cikliem.citas alternatīvas?

Hi Sree205,
Es domāju, ka tas ir iespējams, izmantojot dažus rajons algorithms.So saglabāt vairākus pulksteņus Jums sniegt dažas silīcija jomā.

Ir dažādi veidi, kā noteikt pārējo, un datoru un aprēķiniem ir dažādi veidi, uzglabāšanu un pārstāv numurus, tāpēc, ko īsti ir rezultāts modulo darbība ir atkarīga no programmēšanas valodas un / vai pamatā esošo aparatūru.

modulo 0 ir undefined vairumā sistēmu, kaut arī daži to define, ka ir a.Ja definīcija ir saskaņā ar sadalīšanas algoritmu, tad n = 0 nozīmē, kas ir pretruna (ti, parasti atlikušo nepastāv šajā lietā).

Atlikumu var aprēķināt, izmantojot vienādojumus, gan citas funkcijas.Atšķirības var rasties saskaņā ar darbības jomu mainīgajiem, kas kopīga implementācijas, ir plašāka nekā definīcijā tikai dota.Viena lietderīga vienādojumu, lai aprēķinātu atlikušo Rkur ir grīdas funkcija x.Skatīt, piemēram, [1] [2] [3].

Raymond T. Boute [1] analizēti vairākas definīcijas integer dalīšanu un modulo, un viņš ievieš Eiklīda definīciju.Ļaujiet q ir vesels skaitlis koeficients, kas noteikts un n, tad:Divi corrolaries ir tādas, kaKā aprakstīts Leijen, [2]

Boute apgalvo, ka Eiklīda sadalījums ir pārāka par citām regulām saistībā ar likumību un noderīgas matemātiskajām īpašībām, kaut arī floored sadalījums, ko veicina Knuth ir arī laba definīcija.Neskatoties uz tās plaši izmantot nošķelta sadalīšana izrādīties zemāka nekā citas definīcijas.

Modulo darbības vārda
Dažiem aprēķiniem ir mod () funkciju, pogu un daudzām programmēšanas valodām ir mod () funkciju, vai līdzīgu, kas izteikta kā mod (, n), piem.Dažas atbalsta arī izteicienus, kas izmanto "%", "mod" vai "Mod" kā modulo operators, piemēram,

% n
vai

mod n
kuri abi ir jālasa kā "modulo n", kad runā skaļi.

Veiktspējas jautājumiem
Modulo operācijas varētu tikt īstenota tāda, ka nodaļa, atlikusī daļa tiek aprēķināta katru reizi.Reālā laika datorprogrammas var būt lēnāks par alternatīvām, par īpašiem gadījumiem.Piemēram, modulis pilnvaru 2 var alternatīvi, izteikts kā Bitu līmeņa un darbība:

x% 2 ^ n == x & (2 ^ n - 1)
Citus piemērus:

x% 2 == x & 1
x% 4 == x & 3
x% 8 == x & 7
Ierīcēs un programmatūru, kas īsteno Bitu līmeņa operācijas efektīvāk nekā modulo, tas var izraisīt ātrāku aprēķinos.

Modulo daudz lietojumu vārda "modulo", kas visi izauga Carl F. Gauss 's ieviešana modulārā aritmētika in 1801.
Modulārā aritmētika

Note 1: no modulo operatora semantikas Perl, ir definētas kā tiem modulo operatora C kompilators, kas tika izmantota, lai apkopotu Perl interpreter pati.
Note 2: Matemātiski, šīs divas iespējas ir tikai divas neskaitāmas izvēles pieejamo nevienlīdzība apmierināta ar atlikušo daļu.
Last edited by dbshailesh gada februāris 13, 2007 12:53 labots 1 reizes

Cik biti u wanna dizains?

Mazākiem nav bitu līdz 4 ...... veikt truthtable un atrast vienādojumu un impliment.

Augstāku nav bitu ....... mums ir izmantot pulksteni else u galu galā ar lielo ckt

tas ir tas, ko es meklēju.ja es esmu divi numuri, un b, kuri abi ir milzīgs, ļauj teikt, ir 20 cipari katrs decimāldaļas, un es esmu, lai aprēķinātu% b, kā man rīkoties?

ru gatavs izmantot pulksteni ?????

cits tā nav gatavojas saņemt īstenotāju coz no tā lieluma ...

u ir izmantot cilpas ar pulksteni, lai realizētu ........

else u var simulēt un sintēzē, bet u aprunāt izgatavot tā ........

ja šāda proporcija dizains gatavojas īstenot clocked procesā, uzņemoties subracting mazāku skaitu no lielāks skaitlis, tas tomēr varētu veikt daudz ciklu, lai iegūtu atlikušo daļu.
Es tikai gribēju, lai apietu to.

Šajā datu sinhronizācija ..jautājumu deffinitely stāties ainu, jo jūs vēlējāties dizains Combo design.Make visi sadalīšanas notiek paralēli.

Jums jādodas uz paralēlu skaitļošanas algoritmus.
Daudzi algoritmi ir tur, piemēram, lai paātrinātu reizināšanas varat izmantot kabīnes algoritmu, tāpat tas var izmantot citi algoritmi, bet vārtu skaits būs ievērojami palielināsies.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back