mitruma sensors modelēšanas Proteus

R

revni

Guest
Sveiki, šis ir mans pirmais posting .. Es gribu jautāt jums, vai mēs varam simulēt mitruma sensors Proteus? varbūt, mana problēma ir par bibliotēku. Vai jums ir saiti, lai lejupielādētu bibliotēku par mitruma sensors (HIH-4000, HMZ-435C, SHT1x, utt)? * Vairāk informācijas, i izmantot Proteus v7.1 SP4. paldies iepriekš. : Smaids:

welcome revni! SHT sērija tiek atbalstīti 7,6 Proteus + un to var viegli imitē. Es neredzēju jebkuru modeli citiem, bet u var smiulate tos ar dažādiem vākiem vai res (pot) [COLOR = "Silver"]

Es esmu mēģinājis instalēt Proteus 7,6 +, bet tas neizdevās. es nezinu, kas ir iemesls. Vai jums ir saites, lai lejupielādētu labu un saderīgas Proteus uz Windows 7? . Paldies aehsani18

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 08:56 ---------- Previous post bija 08:36 - --------</span></span>
Man ir uzstādītas Proteus v7.6, bet es nevaru likt komponentu izkārtojumu. kāds var man palīdzēt?

hey, man ir konstatēts, soli uzstādīt Proteus 7,6 +. tas ir saite [url = http://embeddy.blogspot.com/2010/05/1-how-to-install-proteus-76-sp4.html] Embeddy: [1] Kā uzinstalēt Proteus 7,6 SP4 [? / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back