MIM kapacitātes mērījumi (vienkāršs jautājums)

M

mfarhan1

Guest
sveiki visiem Es cenšos darīt metāla izolācijas metāla kondensators, izmantojot impulsu, tikai mazliet problēma es esmu saskaras, ir, kā novērtēt savu kapacitāti ar rezultātu S parametriem, es esmu, izmantojot reaktīvo daļu S21 mērīt kapacitātes, tas ir pareizi! otrkārt, kā es varētu izmantot S parametra vērtību optimizētu kondensators, pretestība vērtība nav pieejama optimizāciju, tāpēc viss, kas man ir vērtība S parametrs,

izmantot S11, un uzzīmē to smith chart, u atradīs pretestība khouly

lūdzu, apskatiet kondensators ir pievienota no ostā 1 un 2 un no 3 ostu un 4, tagad es gribu zināt vērtība kondensators ar S parametriem, es zinu, to var pārbaudīt ar reaktīva ar pretestību daļas, bet kas viens S11 vai S21 , faktiski jauda no vienas ostas ir saistīts ar ostu 2 un 3, tādēļ, lūdzu, pasakiet man, kurš parametrs dos vērtību kapacitātes,

[Quote = mfarhan1] Sveiki visiem Es cenšos darīt metāla izolācijas metāla kondensators, izmantojot impulsu, tikai mazliet problēma es esmu saskaras, ir, kā novērtēt savu kapacitāti ar rezultātu S parametriem, es esmu, izmantojot reaktīvo daļu S21 mērīt kapacitātes, ir tā izlabot! otrkārt, man ir nepieciešams, lai optimizētu to tādēļ, ja S21 ir 5GHz ir 0.282/-117.839 Kā es varu pārvērst to līdz pat sarežģītām S21, kas ir 0,685-j0.371, [/quote] Kāpēc ne jums ir 1-port tīklu. tad, konvertēt S-daļu ar Y nominālvērtības. C = imag (Y) / Omega.

@ Wlcsp kā varētu i ir viena porta tīklu skaitlis iepriekš? bet jums ir taisnība es varu darīt vienu ostas iekārtu, kas kondensators ar īsu pie otrā galā. bet kā es varētu optimizēt to ar rezultātiem S parametrs, atceroties man ir S11 datus, kuriem nav šo impedence vērtību!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back