Mikseris dizaina jautājumiem ADS

R

rfndmw

Guest
Es esmu projektēšana vienu FET maisītāju, izmantojot ADS un man bija paredzēts saskaņot ķēdē vajadzīgajā frekvencē, ievietojot smith chart saskaņošanas smart komponentu un izstrādājot shēmu, izmantojot sith diagrammu lietderība.mikseris bija sniedzot pienācīgu peļņu par vienu beidzās maisītāju laikā simulāciju.nākamo reizi, kad es atklāja programmatūru,,, smart elementi trūka, un dīvaini daļu es vēl joprojām var redzēt tukšu lodziņu vietā smart sastāvdaļu un nosaukums shematisks logu .... un man kļūda, saka:Nevar saņemt vienība definīcija D: \ Dissertation_mixer_prj \ tīklu \ DA_SmithChartMatch_2conv_gainandIF.Savienojumi pārbaudītājs ziņo savienojumu kļūda.(.. \ .. \ .. \ .. \ Projekti \ physsim \ AEL \ mamma \ momServer.ael) D: \ Dissertation_mixer_prj \ tīkli \ 2conv_gainandIFNevar netlist dizainsun kad es izskatījās caur saraksta projekta failu es nevarēju atrast failu, kas saistītas ar smat sastāvdaļa .... Vai ir anyway es varu paņemt to??un man nebija izdzēst tā, lai es tiešām DNT knw ko happnd to .... Turklāt, kad es esmu projektēšana, izmantojot pašiem parametriem kā pirms es nesaņemu pats reuslts ... jebkuru palīdzību būtu appreciated kā es ir jāiesniedz Projekta reālā drīz ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back