mikroviļņu pastiprinātāju nepilnīgs saskaņošanas dizains

M

memarian

Guest
Cienījamie, man ir nepieciešams izstrādāt platjoslas raksti (Open & Short). Mēģinu Radial pasakni un tā darbojas īssavienojumu, bet ķēde i izmanto λ / 4 pasakni ar radiālo pasakni un zemās frekvenču joslas platums ir λ / 4 nepilnīgs tai nav work.does kāds zina, kā es varu palielināt joslas platumu no λ / 4 nepilnīgs? (piemēram, izmantojot vairākus posmus) Vai kāds ir kādas labas resurss platjoslas saskaņošanas circuit design? Paldies.

Pastāv Fano dokumentu par platjoslas Circuit saskaņošanas .. bet tas ir ļoti matemātiska viena ... un arī ... Es domāju, ka nav IEEE papīra .. bet u var meklēt ar UWB gadījumā windeband saskaņošanas ... tas ir pats .. UWB antena saskaņošanas ...

Dear, pirmā Paldies par jūsu atbildi. Es domāju, ka man vajadzētu paskaidrot manu problēmu: Man ir platjoslas 1W MMIC pastiprinātājs, ka man ir izmanto to darba rezultāts RF jaudas tapa DC piegāde. Parasti es mēdzu slīpo TEE šajā nolūkā, bet Platjoslas slīpo tee ir aptuveni 1 ~ 1.5dB ievietošanas Loss.I vēlaties atrast citu risinājumu, lai novērstu kaitējumu. (Maksimālais 0.5dB zaudējumi ir pieņemams). Mana FREQ. Diapazons ir 6 ~ 12 GHz. Vai kāds ir kāds risinājums? Mana MMIC ir izeja Atgriezties zaudējumu <-10 db (VSWR ~ 2), tā joslas platumu. Paldies.

hi Atul, var u augšupielādēt, ka papīra.

Hi Balaguru, Acatully oriģinālu papīra raksta Fano nav pieejams jebkur tiešsaistē. (Ja kāds ir to pls augšupielādējiet to) un iemesls, kāpēc cilvēki, neattiecas uz to coz tas ir ļoti matemātiska one.I got redzēt to mūsu bibliotēkā reizēm atpakaļ, bet tagad tas tur nav. Šeit es esmu uploadingthree dokumentus, kas ir saistīti ar to topic un ceru, ka jūs atradīsiet par lietderīgu. Šajā Fano gadījuma izpēte tiek plaši izmantota kā ierobežotu gadījumā un var redzēt UWB antena tēmām. Ja jums ir UWB antena grāmatas jūs varat pārbaudīt to pats.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back