Mikroviļņu Journal jautājums!

X

xjbocx

Guest
Es gribu, lai lejupielādētu grāmatu "uzlabot izšķirtspēju IM un citu traucējumu mērīšana" Mikroviļņu Vēstnesis, 1986 Bet es nevar meklēt to, izmantojot Google! var kāds man pateikt, kā lai lejupielādētu tik veca papīra! Thanks a lot!

Pārbaudiet, kas bibliotēkā ir šajā žurnālā, tad iet uz bibliotēku un kopēt to. Britu bibliotēka ir gandrīz visas žurnālos. Jūs varat nopirkt to no savas tīmekļa vietnes. Bet es uzskatu, ka ir dārgi.

Jūs varētu mēģināt nosūtot tos uz papīra. Es esmu darījusi to vairākas reizes un nekad nedod to man.

Kontaktinformācija: pa pastu: Mikroviļņu Vēstnesis PO Box 3256 Northbrook, IL 60.065-3256 pa tālruni: 847-291-5216 pa faksu: 847-291-4816 By E-pasts: mwj@omeda.com

Paldies VSWR. Es vēlos es saņems grāmatu es meklēju.

Sveiki Es mēģināju sazināties Mikroviļņu žurnāls un tos pieprasīja iesniegt kopiju rakstu. Viņi man lūdza reģistrēt, lai es to darīju. bet redz šādu atbildi.
Kas attiecas faktisko cietās kopijas žurnāla mūsu ieraksti liecina, ka mēs saņēmām jūsu bezmaksas abonementu pieteikumu. Sakarā ar izdevēja prasības, mēs nevaram pievienot jūs kā bezmaksas abonentu šajā laikā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka izdevējs prasības nepārtraukti mainās, tāpēc mēs aicinām jūs pārbaudīt atpakaļ ar mums, un atkārtoti pieteikties bezmaksas abonementu
Kāds ir šī raksta vai piekļuvi šo rakstu nejauši?? Es būs ļoti pateicīgi. KL Walton un VC Sundberg, "Platjoslas divslīpju ragu dizains," Mikroviļņu J. lpp 96-101, 1964.

Es domāju, ka jūs no luck. Tie ir tikai arhīvi atgriežas 2003 šajā brīdī.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back