Mikroprocesoru - FPGA interfeiss

B

Bismillah

Guest
Man ir diezgan vienkāršs jautājums.Vai ir vhdl kodu Microprocessor - FPGA interfeisu.
Es rakstu datus no mikroprocesora uz FPGA (ievadot Bram).Man vajag generic kods saskarne mikroprocesoru un FPGA Bram.Es izmantoja Altera FPGA.

Pateicība

ko mikroprocesoru jūs izmantojat?

Jūs vēlaties rakstīt ar savu mikroprocesoru datu dažu veida atmiņas izstrādāta FPGA ierīci?

Bismillah,

Cik s it goin brāli.Interfeisa problēma ir divkāršs vienu.No vienas puses, ir nepieciešams attīstīt VHDL kodols saskarnes ar savu mikroprocesoru.No otras puses, nepieciešams, lai rakstītu C / montāžas subroutines saskarnes ar savu FPGA.I don t iedomāties, ka ir viegli izstrādāta kods, kas pastāv, ka labi atbilstu Jūsu prasībām divu iemeslu dēļ.Pirmkārt jūsu saskarnes ir atkarīga no īpaša veida perifēro jums ll, lieto uz mikroprocesora pusē, kuru es iesaku ir paralēlais ports ar DMA pārneses spēja, ja iespējams.Otrkārt, jūs varētu atrast kādu kodu, kas tur kuru jūs diez vai var saprast vārdu no.Parasti saskaņots dizains ir izstrādāts, izmantojot ierīci, makro un atribūtu (ne uzvedību), kas, kā jūs zināt, atšķiras galvenokārt no viena pārdevēja pie cita.Tāpēc mans padoms jums ir diezgan meklēt un uzsākt darbu nekavējoties.

Vispārējās pamatnostādnes savu dizainu, ir šādi:
- Mēģiniet nākt klajā ar saskarne, kas ir modulāro vien iespējams.Jums varētu būt iespēja izstrādāt mērā ir atkarīga no lietas ar šo uzskatu par savu abstrakcijas slānis var būt sarežģītas, jo jums izvēlēties, lai, iekapsulētājmateriālu sarežģīta komandas un pieprasa starp jūsu FPGA un uz augšu.
- Don T aizmirst, lai sinhronizētu signālu protams.
- Lietojiet divas pārnesto RAM blokiem, ja iespējams, kā read / write buferiem.XILINX ir ieguvuši kādu jauku asinhrons FIFOs viegli tur savu izmantošanu.
- Protams, jūsu kodols ir divslāņu, lai atvieglotu modularitāte.

Ceru, ka šis ir izdevīgs jums.

Urravas.

Hi Bismillah,

Es neesmu pārliecināts par iespēju izmantot Altera FPGA.bet, ja u ir XILINX FPGA, tad iegultais Development Kit - EDK īstermiņa, piedāvā risinājumu.

Tas ir noteikums pievienot ārējo kodols uz to un uzrakstiet iekšējām reģistros FPGA caur galvenā saskarne.Es izlasīju par to, kad es gribēju izmantot PowerPC procesors manā FPGA.XILINX atbalsta arī viens cits pārstrādātājs sauc microblaze vai picoblaze.

lūdzu iet cauri EDK pamācību no XILINX un uzzinātu, vai Altera piedāvā kaut kas līdzīgs.Biežāk nekā nav, tas jādara.

visu labāko.

čau
it doesn't neatkarīgi FPGA ur gatavojas izmantot ...ir jautājumi par to interfeiss ir ...ja mikroprocesoru autobusu hronometrāžu un piekļuves sistēmas ir zināms ..., tad tā var darīt ... tā, kas ir saskarne ur gatavojas izmantot ...tas ir atmiņas kartē autobusu vai kādu īpašu interfeiss kā I2C, iespējams, SPI ...

NIOSII / SOPC Builder ir līdzīgi instrumenti Altera, kas atbilst XILINX EDK varbūt Jums palīdzēs daži!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back