Mikroprocesori un PLC.

D

dalibar

Guest
Kāda veida mikroprocesoru ir iekšpusē lietoto PLC vienība? Ir dažas grāmatas, kas man bija lasīt, norādot mikroprocesoru pastāvēšanas procesoru kuģa, bet viņi vienkārši nav pateikt, kas viens. Man nav nekādu problēmu rakstīt programmu, lai modelētu loģiku, ko pārstāv PLC kāpsli. Tomēr es neredzu nekādu veids, kā rakstīt programmas mikroprocesors, kas izmanto 50 taimeriem un 50 skaitītāji bez tik daudz pārtrauc. Programmatūras taimeri un skaitītāji prasa uzmanību no mikroprocesors. Jebkuras idejas, kas tur? Paldies.

Mikroprocesori tiek izmantoti, lai atšifrētu un palaist loģiku PLC. ja jo ir citas perifērijas ierīces, kas saistītas ar mikroprocesoru dara reālo PLC darbu.

kāda ir atšķirība starp plc un mikrokontrolleru. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 46 sekundes: [/color] [/size] Kāda ir atšķirība starp plc un mikrokontrolleru.

Varbūt jūs varat izmantot 16 bitu mikrokontrolleru, kas ir stiprs pret troksni un EMI-EMC. Es domāju, ka taimeris bloka PLC tiek radītas, programmatūra, ti: Ir tikai viens hardware taimeri, kas rada pārtraukt ik 1ms un nodot karogu. Tad programmatūras loģikas kontrolēt katru taimeri bloku redzēt, ja tie taimauts. Informācija pēc tam tiek nosūtīta uz lietotāja programmu (kāpnes, SFC, utt ..). Fast skaitītāji kodētāja parasti veic ar īpašu aparatūru. "Lēni" counter īsteno programmatūru.

Viss, jūs varat darīt ar PLC jūs varat darīt ar mikrokontrolleru. Lielākā daļa no PLC ir iekšā mikrokontrolleru un dažas atsaiste elementus kā Optocouplers, šoferi .. utt atšķirība ir veids, kā programmēšanas (kāpņu diagramma vs programmēšanas kodu). Arī PLC ir viegli pārbaudīt, lai dažādiem nozares standartiem un to savienojumu ir noteikta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back