microwind var lasīt GDS failu?

A

andy2000a

Guest
Es lejupielādēt microwind, bet tikai atrast formātu CIF .. Kā pārvērst GDS2 -> CIF formātā? ja es vēlos izmantot microwind lasīt GDS izkārtojumu datubāzē

Mēģiniet Būla h ** p: / / www.xs4all.nl/ ~ kholwerd /

Ir vairākas programmas, daudz varat izmantot, lai apskatītu GDSII izkārtojumu. Es iesaku StreamVista ar Semigy Designs (pieejama bez maksas www.semigy.com ). Ja jūs meklējat, lai iegūtu netlist no GDSII failu bez jebkuras tehnoloģijas fails (kā minēts vienā no jūsu pēdējos komentārus), tad veiksmi. Jūs nevarat saņemt ticamu netlist no GDSII failu, ja jums ir tehnoloģija failu, kas izveidota process. Kāpēc jūs vēlaties netlist no GDSII failu, ja jūs nezināt neko par procesu?

1. kā es atceros, "StreamVista" Es izmantoju tiešām GDS failu, bet displejs multi player izraisīt displeju dīvaini .. Es kādreiz izmantot Tanner Ledit9 vai mycad mychip5 .. Es domāju, ka ledit / mychip ir labāk, bet tie nav bezmaksas .. StreamVista -> nav labs man .. 2. microwind atbalsts schenatic + sim + izkārtojumu .. Es domāju, ka tas ir labs līdzeklis, uz PC dizains analog mikroshēmas .. jā, man vajag dažas rīki var pārvērst GDS2 CIF .. un bez kā es zinu, mychip ir rīks var pārvērst, bet es nezinu, kas freeware rīks var darīt GDS2 CIF formāta maiņu .. 3. Es arī kādreiz izmantot izmantot delfīnu kādu GDS displejs rīks, bet GDS skatītājs tikai "view" kādreiz es mainīt izkārtojumu anyway, paldies

Jūs varat izmantot calibredrv parādīt GDSII, tas var parādīt daudz procesu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back