Microstrip noteikt antena barības

C

cybcad

Guest
i am imitē Serpiņskis plāksteris antena pusē barojas microstrip līniju, bet ieejas pretestība ir tik liela, ka S11 ir slikts, kā izvēlēties platumu microstrip līniju, lai sasniegtu labu spēles?pateicība

Čau,

I can't get your point kāpēc jūs padarīt pusē Fed.Es lieto to baro no vertix līdzās tuvumam un sakabes deva man diezgan labs input impedance.Optimizācija šeit ir izvēlēties pieslēguma punktam barošanas kontūram ar plāksteri.

BR
Adel_48

hi adl_48:
Vai jūs varat iegūt labu input impedance at multiband?un kā labu joslas ir katrā joslā?
in grāmatā "Modified Contour Integral analīze par Serpiņskis Fractal Paklāju Antenas, ar un bez elektromagnētisko Band Gap Ground Plane" ar Ban-Leong Ooi, autors izmanto sānu padevi, un viņš ieguva labu ieejas pretestība, bet viņš nav ieviest kā izvēlēties platums barības microstrip līnija, es tikai vēlos, lai modelētu modelis viņš ir iesniedzis, taču es nevaru iegūt tādus pašus rezultātus.
Jūs, lūdzu, augšupielādēt savas simulācijas modelis šeit, šī problēma ir bothered mani ilgu laiku?

varbūt jūs varat izmantot koaksiālo barības
un izlietojumu barību, jūs varat izmantot kādu soft pie datora barošanas vadā

Hi cybcad,

I got your point es varētu iegūt labu joslas platums ir tikai viens pilnveidošanas frekvence, bet ne visos rezonanses frekvences.Tomēr, ja jūs vēlaties es augšupielādēt savu simulēšanu, bet tas ir mans klēpjdators, kura nav uz manu roku tagad, lai es nevar augšupielādēt simulācijas līdz sestdienai.

BR
Adel_48

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back