Microstrip bandpass filtrs dizains

L

Lazopoulos

Guest
Vai kāds man palīdzēt dizains microstrip bandpass filtrs ar 20 MHz passband 2,5 GHz? Jebkura programmatūra, kas varētu man palīdzēt? Man ir bijusi mēģina ADS, bet rezultāti nav saprotami un correct.i ir bijis, izmantojot filtrs dizains ceļvedis ADS.First es dizains filtru ar LC sastāvdaļas un tad es pārveidot to microstrip bet tas doesnot tiešām work.Is vēl kāda veids, kā tieši projektēšanas filtru? Paldies

Visas prasības par vājināšanās ārpus joslas? Vai 20 MHz joslā Vienīgais, kas jums ir nepieciešams?

Nuhertz padara filtrs dizains programmas ar 20 dienu bezmaksas izmēģinājuma.

Nu 20 dB vājinājumu būs sufficient.Any īpaša veida atbilde būs do.I vēlaties to izmantot ar retranslatoru struktūru.

Mēģināt simulēt šo vienu ar PSpice vai elektronisko darbgalda. "Zemākais" beigas sloksnes ir pamatots. Par PCB apakšā ir visas zemes. Specifiski izmēri ir atkarīgi no dielektriskās bet parasti plašākā "vertikālās" daļas un tuvāk pie zemes, ir saistīti ar in / out, šaurākas joslas platumu. Ierobežojums ir noteikts ar microstrip līniju zaudējumus. Lai modelētu, jums ir nepieciešams tikai divas savstarpēji saistītas ar zudumiem pārvades līnijas - viena īssavienojums uz otru galu, un otro, atvērt citu end.The pirmā īsāks par otru, un visā garumā ir viļņa garums / 4. Conect vienu signālu avots ar 50 Omi iekšējo pretestību un vienu 50 omu slodzi, un tas arī viss.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back