Microstrip antenas vēsture

A

aleksey0131

Guest
Hello! Vai kāds var ieteikt grāmatām vai citiem avotiem, kur es varu atrast informāciju par pārskatīšanu attiecībā uz Microstrip (patch) antenas vēsturi?

Paldies par atsauci, man ir konstatēts noderīgu informāciju par plāksteris antena struktūras, projektēšanas metodes un CAD programmatūru. Bet, diemžēl, es neesmu atradis nekādu informāciju par vēsturisko attīstību plāksteris antenas.

[Quote = aleksey0131] Paldies par norādi, man ir konstatēts noderīgu informāciju par plāksteris antena struktūras, projektēšanas metodes un CAD programmatūru. Bet, diemžēl, es neesmu atradis nekādu informāciju par vēsturisko attīstību plākstera antenu. [/Quote] Attached šeit ir vēsture Microstrip antenai Microstrip Antenas dizaina rokasgrāmata, ko Bahl Bhartia

Paldies! Man ir šī grāmata, un jau ir izmantota informācija no turienes. Var būt jūs varat atcerēties citu sourses: D?

Šīs antenas izmantoja atpakaļ ap 1960 kosmosa raķešu un militāro tvertnes. Pirmais bija vēja pretestību samazināšanai un lai samazinātu kaujas laukā kaitējumu sakaru sistēmas otrā.

Paldies par uzmanību šajā jautājumā! Lai gan ir ļoti maz informācijas par šo tēmu, man ir veikti pārskata. Es ceru, ka tas būs pietiekami.

Hans Schantz ir interesanta antena vēsturi savā grāmatā par UWB antenas. Var būt pietiekami, tur Microstrip antenas būt noderīga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back