Microstrip Antenas dizains

H

hxtang83

Guest
HI ... Var kāds man pateikt, kāda programmatūra ir vispiemērotākā Microstrip antena dizains. Daži no maniem draugiem iesaka ADS un mikroviļņu birojs. Thans ..

Sonnet programmatūra EM, Zeland IE3D vai AWR EMSight ir labi plakana antnnas (Microstrip) ... labas grāmatas: CAD un Microstrip antenas bezvadu pieteikumi Robert A. Sainati un Kompakts un platjoslas Microstrip antenas By Kin-Lu Wong, Wiley-Interscience publikācija ...

Planar antenas bezvadu sakaru jomā, Kin-lu Wong Wiley-Interscience Publikācijas

Ja u var dot specifikāciju, man būs priecīgi Jums palīdzēt u. .. Attiecībā uz lupīnu

Hi all, Es redzu, ka tēma ir atkārto tik daudz šeit, kas uzticas ar savu simulators, es redzu dažus dokumentus modelētu ar cSt, bet nepiekrīt noteikt, bet lielākā daļa no FDTD siumlators ir ļoti aptuveni rezultāti saskan ar mēra, bet FDTD ir ļoti lēns salīdzināt ar cSt kāpēc?. i uzticību cSt bet rezultāti simulācijas nav precīzas, mērot. uz

hi, Microstrip antena dizains rokasgrāmatu ko Ramesh Garg, Prakash bhartia ir laba grāmata.

Sveiki, es domāju, ka tas ir labāk, lai jūs varētu strādāt ar ADS izkārtojumu, pie pirmās. pēc tam jūs varat izmantot HFSS, lai iegūtu precīzākus rezultātus. (Pamatojoties uz galīgo elementu metodi) Bet Mikroviļņu Studio ir arī vēl viena laba iespēja. Good Luck.

ADS andem-sonets, ja jūs zināt, kā izmantot Zeland, ka būtu labāk

Es domāju, ka ansoft dizaineru un ADS ir laba arī HFSS un mikroviļņu studio

Ko es ieteiktu, ja Jūs esat iepazinušies ar programmatūras izmantošana, kas. ADS, CST, Ansoft instrumenti. IE3d, Sonet ... tie visi ir labi.

ADS ir ļoti labs palaner elektromagnētisko simualtinos, man ir lietojuši daudz, un deva ļoti labus rezultātus khouly

Par Planar antenas IE3D ir labākais simulators ar precizitāti un ātrumu.

Es Agilent ADS-Impulss daudz plakanu plāksteris antenas rezultātu panākta vienošanās ar mērījumiem lielāko daļu laika ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back