Microsoft Windows nereaģē?

D

deviddiya

Guest
Man ir dell klēpjdatoru ar uz tā Windows 7, par kādu pusotru gadu vecs. Kad man palika to šajā rītā, darbvirsmas nāca klajā, bet nekas varētu atvērt vai atbildēt. Pēc dažām minūtēm, ziņu popped up pasakot "pieteikums Microsoft Windows nereaģē." Ekrāns tad iet pilnīgi zila. Tas būs jādara, ka katru reizi, kad es ieslēgtu datoru. Es esmu šobrīd drošajā režīmā, kas, šķiet, darba fine. I ilga pāris antivīrusu programmas un nekas netika atrasts. Kas pasaulē ir nepareizi ar manu datoru, un kā es varu salabot?!

Ja u ir iespēja ielogoties drošajā režīmā, tā nav aparatūras problēmu. Jūsu klēpja ir perfekti labi. Just veikt Windows 7 Bootable DVD un darīt veikls pasūtījuma uzstādīšanu pašā nodalījumā, kur OS faili tiek iepriekš esošo. Visu labāko.

Man ir dell klēpjdatoru ar Windows 7 par to, par kādu pusotru gadu vecs. Kad man palika to šajā rītā, darbvirsmas nāca klajā, bet nekas varētu atvērt vai atbildēt. Pēc dažām minūtēm, ziņu popped up pasakot "pieteikums Microsoft Windows nereaģē." Ekrāns tad iet pilnīgi zila. Tas būs jādara, ka katru reizi, kad es ieslēgtu datoru. Es esmu šobrīd drošajā režīmā, kas, šķiet, darba fine. I ilga pāris antivīrusu programmas un nekas netika atrasts. Kas pasaulē ir nepareizi ar manu datoru, un kā es varu salabot!?
Man ir saskārušies ar problēmu pirms, bet, kad es restartēt datoru, problēma tika fiksēts. Jūs varat atrast dažas datora eksperts, lai to pārbaudītu.

Man ir šī līdzīga problēma pārāk manā computer.I atnesa ar eksperta un mana problēma bija viegli noteikt tagad.

Sveiki Es esmu jauns uz forumu, kā arī, es iesaku jums pārstartēt jums klēpī un pārinstalēt Windows 7 ar Windows 7 bootable CD. Meklē pozitīvas reponses no citiem dalībniekiem

Šī problēma ir bieži konstatē ar Dell klēpjdatorus .. Vislabāk ir pārinstalēt savu OS

pārstartēšanas ir risinājums visi eksperti darīt pats "NAV jebkurā jomā viņi vienkārši darīt to tādā veidā, kas pārsteidz Jūs EXPERT"

[Url = "http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8"] drastisks reakcija [/URL] (labi tas ir piektdiena).

Ubuntu ir savas priekšrocības un trūkumi, lai pagrieziena uz tiem nav galvenais risinājums, kā tagad radīt jūs zināt ne visi programmatūra tagad atbalsta Ubuntu OS nākotnē mēs varētu redzēt uzplaukumu, bet vēl logi ir virs savstarpējās platfrom ubuntu cos daba

Labākais veids, kā formatēt vai izmantot atgūt cd.This ir veids, kā iegūt savu pc update.otherwise atjaunot iespēju izmantošanu. [Url = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobilā Apps attīstības [/URL] | | [url = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobilo aplikāciju izstrādes [/URL] | | [url = "http://www.mindinventory.com/mobile_apps_dev.php"] Mobile App attīstība [/URL]

Kas prasanth ir pareizs, atkārtoti uzstādot OS kādā no diskiem ir recommendale!

Man ir dell klēpjdatoru ar Windows 7 par to, par kādu pusotru gadu vecs. Kad man palika to šajā rītā, darbvirsmas nāca klajā, bet nekas varētu atvērt vai atbildēt. Pēc dažām minūtēm, ziņu popped up pasakot "pieteikums Microsoft Windows nereaģē." Ekrāns tad iet pilnīgi zila. Tas būs jādara, ka katru reizi, kad es ieslēgtu datoru. Es esmu šobrīd drošajā režīmā, kas, šķiet, darba fine. I ilga pāris antivīrusu programmas un nekas netika atrasts. Kas pasaulē ir nepareizi ar manu datoru, un kā es varu salabot?!
Tev vīrusi / trojans iekšā, mainīt, ka antivīruss ar dažas labas. Bet tagad mēģināt palaist explorer.exe no run komandu Ctrl + Alt + Delete, tad jaunu uzdevumu ..... mēģināt, lai novērstu vīrusu un nogalināt visus ne OS procesus un pakalpojumus. Explorer.exe būs atkal darbvirsmas čaula ar ikonām un uzdevumu joslā. Izmantot msconfig lietderība atslēgt dažas ne OS startēšanas programmas, .... Pārinstalēt OS, un izmantot dicent pretvīrusu programmatūru.

trojans un dažas īpašas malwares ir šis priekšlikums kā Pēteris teica agrāk, bet viņa amats ir vairāk skaidras kas jāveic, nepatikšanas šaušana emisiju: ​​1 kļūda viss darīt, ir, ka mēs dont atjaunināt mūsu Antivirus datu bāzi, kas ir arī iemesls, lai šo kļūdu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back